Τρελό… γλέντι στα social media! Πως σχολιάστηκε η συνάντηση Τσίπρα Μέρκελ στο Βερολίνο

τρελό-γλέντι-στα-social-media-πως-σχολιάστηκε-228807

tsipras - merkel​Ρέστα έδωσαν για μια ακόμα φορά οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο και… τιτίβισαν με έντονη διάθεση για χιούμορ.

tweet1

«Θα κρατήσει αυτός ο γάμος; Όχι, θα καταλήξει σε διαζύγιο», ανέφερε ένας χρήστης του Twitter, ενώ ένας άλλος ανέβασε φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, στην οποία δακρύζει και με λεζάντα που έγραφε: «Ήθελα εγώ να είμαι με την Μέρκελ».

tweet2

Δύο φωτογραφίες από την επίσκεψη Τσίπρα και παλιότερη επίσκεψη του Α. Σαμαρά στο Βερολίνο, ανέβασε μία ακόμα χρήστρια με χαρακτηριστική λεζάντα «love is in the air».

tweet3

Με μια διάθεση για… ονειροπόληση τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός τον Έλληνα πρωθυπουργό, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τους χρήστες των social media, ενώ κάποιοι έδωσαν και την δική τους ερμηνεία στις δηλώσεις των δύο ηγετών κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου.

tweet4

tweet5

«Μια αγάπη γεννιέται», έγραψε κάποιος άλλος, ενώνοντας τον Αλέξη Τσίπρα και την Άνγκελα Μέρκελ με μια κόκκινη καρδιά, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που «αποκάλυψαν» τους διαλόγους των δύο ηγετών όταν τα μικρόφωνα δεν ήταν ανοιχτά.

tweet6

tweet7

«Μπορεί η Μέρκελ να μην σχολίασε χθες τα περί γερμανικών αποζημιώσεων, όμως ο Καμμένος διάβασε τη σιωπή και είδε ελπίδα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας δεύτερος σημείωσε ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι και οι αποφάσεις του Eurogroup από το Βερολίνο».

tweet8

tweet9

Τέλος, οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν και τις παλιότερες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα με τα νταούλια και το πεντοζάλη και ανέβασαν φωτογραφία από τη χθεσινή συνάντηση με την κα Μέρκελ να του λέει: «Και τώρα Αλέξη μου θα χορέψουμε πεντοζάλη».

tweet10

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook