Τραγωδία: 4χρονο κορίτσι έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Θήβας με ένα 4χρονο κοριτσάκι να χάνει τη ζωή του μετά την πτώση του σε βόθρο στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών που βρίσκεται κοντά στο στρατόπεδο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μέσα στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας υπάρχει ένας βόθρος σε περιφραγμένο χώρο ο οποίος μάλιστα είναι σκεπασμένος με καπάκι.

Άγνωστο πως, το κοριτσάκι το οποίο είναι Ιρακινής υπηκοότητας έπεσε μέσα στο βόθρο με τα λύματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το άτυχο κοριτσάκι το αναζητούσαν οι δικοί του από νωρίς το βράδυ και λίγο μετά τις 23:00 ενημερώθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε και ειδικό όχημα για να τραβήξει τα λύματα.

Εκατοντάδες άτομα άρχισαν να φωνάζουν και να θρηνούν, ενώ υπήρξε και μεγάλη ένταση στο σημείο, επειδή οι πρόσφυγες αρνούνταν να παραδώσουν το άψυχο σώμα του παιδιού στο ΕΚΑΒ, αφού έπρεπε να πάει για νεκροψία νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία θανάτου.

Στο σημείο έφτασε και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από αρκετή ώρα.

lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ