Τραγικό: Μητέρα και μωρό πέθαναν στο αμάξι περιμένοντας τον πατέρα που φτυάριζε χιόνι

τραγικό-μητέρα-και-μωρό-πέθαναν-στο-αμ-323949

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ μαζί με το μόλις ενός έτους μωρό της, όταν η εξάτμιση του αναμμένου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρίσκονταν έφραξε από χιόνι, με αποτέλεσμα να πάθουν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα.

Το συμβάν συνέβη το Σάββατο το βράδυ, όταν η χιονοθύελλα Τζόνας που έπληξε το περασμένο διήμερο την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, βρισκόταν στο αποκορύφωμά της. Η 23χρονη Sasha Lynn Rosa είχε μπει στο λευκό, τετράθυρο Mazda με τον μικρό της γιο Messiah και την κόρη της, Saniyah, περιμένοντας τον σύζυγό της να απομακρύνει το χιόνι από το όχημα για να φύγουν.

Καθώς έκανε πολύ κρύο, ο πατέρας των παιδιών (του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί) είπε στη νεαρή γυναίκα να βάλει μπρος τη μηχανή, έτσι ώστε να ανάψουν το καλοριφέρ και να ζεσταθούν, ενώ εκείνος συνέχιζε να φτυαρίζει το χιόνι. Εκείνο που δεν γνώριζε, ωστόσο, ήταν πως η εξάτμιση του αμαξιού είχε φράξει, με αποτέλεσμα τα αγαπημένα του πρόσωπα να πάθουν δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα λόγω των αναθυμιάσεων.

Όταν μετά από είκοσι λεπτά πήγε στο παράθυρο για να δει τι κάνουν, είδε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του αναίσθητα. Κάλεσε αμέσως την άμεση δράση, ωστόσο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά για τη νεαρή γυναίκα και το αγοράκι. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η 23χρονη κοπέλα με το ενός έτους μωρό της είναι δύο μόνο από τα 28 συνολικά θύματα της κακοκαιρίας που πλήττει τις ΗΠΑ εδώ και μερικά 24ωρα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook