Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 50χρονης Έλενας | Ήταν επί μήνες στα αζήτητα

τραγική-κατάληξη-στην-εξαφάνιση-της-50χ-462306

Τραγικό επίλογο είχε η εξαφάνιση της 50χρονης, Ελενας Ολντέρσντορφ, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί για παραπάνω από πέντε μήνες.
elena600Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και έκτοτε αρχές και φίλοι την αναζητούσαν. Η τελευταία εξέλιξη και η πιο δραματική είναι πως δύο φίλες της 50χρονης αναγνώρισαν την σορό της φίλης του στο νεκροτομείο Πειραιά.

Παρόλο που η αναγνώρισή τους δεν θεωρείται επίσημη καθώς δεν πραγματοποιήθηκε από κοντά αλλά αυτό έγινε από φωτογραφίες τις οποίες έδειξαν αστυνομικοί στις φίλες της 50χρονης, ωστόσο οι δύο γυναίκες είναι σίγουρες πως οι γυναίκα που απεικονίζονται στην φωτογραφία είναι η φίλη τους.

Οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταβούν στο νεκροτομείο Πειραιά προκειμένου να αναγνωρίσουν από κοντά τη σορό της φίλης της, Έλενα Ολντέρσντορφ, έτσι ώστε να καταχωρηθεί και επίσημα ο θάνατός της.

Η σορός εντοπίστηκε στις 11 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος και μάλιστα την ίδια ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας στις αρχές από τους οικείους της. Οι άνδρες του Λιμενικού αφού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή την μετέφεραν στο νεκροτομείο Πειραιά, όπου παρέμεινε εκεί για περισσότερο από πέντε μήνες.

Ωστόσο, μετά από αρκετό διάστημα κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητα της σορού που παρέμενε στο νεκροτομείο επί πέντε ολόκληρους μήνες και έτσι να κλείσει μια υπόθεση για την οποία για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεναν αναπάντητα ερωτήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook