Τραγική ειρωνεία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σέξι «κασκαντέρ» που έκανε ακροβατικά με μοτοσικλέτες

τραγική-ειρωνεία-σκοτώθηκε-σε-τροχαί-568097

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την Ρωσίδα Olga Pronina, η οποία έγινε διάσημη μέσα από σέξι ακροβατικές πόζες στο Instagram πάνω σε μοτοσικλέτες.

Η λατρεία της για τις μηχανές όμως της στοίχισε την ίδια της τη ζωή, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της, προσέκρουσε σε φράχτη και κόπηκε στα δύο, σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία.

Η Pronina που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Monika9422» είχε προσελκύσει περισσότερους από 160.000 followers από τις φωτογραφίες της με επικίνδυνους ελιγμούς.
Συχνά αναρτούσε βίντεο οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα την BMW S1000RR της φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Μάλιστα σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της στέλνει φιλιά από τη σέλα φορώντας ένα πολύ κοντό φόρεμα.

Όπως η ίδια έγραφε στο διαδίκτυο για την αγάπη της για τις μηχανές, «έκανε τα μάτια της να λάμπουν». Η μεγάλη της αγάπη, όμως, ήταν αυτή που της στέρησε την ίδια της τη ζωή.

Η Olga ήταν 40 ετών και είχε μία 16χρονη κόρη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν γύριζε ένα ακόμη επικίνδυνο βίντεο με ακροβατικά πάνω στη μοτοσικλέτα και αν αυτό ήταν η αιτία του δυστυχήματος.

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook