Τραγικές καταστάσεις στα Περβόλια και δραματική νίκη για τον Πλατανιά

τραγικές-καταστάσεις-στα-περβόλια-κα-128449

platanias arisΣε ένα δραματικό παιχνίδι που ουσιαστικά τελείωσε στο 78’, όταν γράφτηκε το 2-1 υπέρ του Πλατανιά, ο Άρης ουσιαστικά έχασε την κατηγορία, ενώ οι Χανιώτες μάζεψαν τρεις «τεράστιους» βαθμούς.

Το γκολ αμφισβητήθηκε έντονα από την πλευρά του Άρη καθώς η φάση ήταν οριακή και θεωρήθηκε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή με τους Θεσσαλονικείς στη συνέχεια να «αυτοκτονούν».

Τα έκτροπα που ακολούθησαν, με τη σύρραξη και την δεκαπεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, δυστυχώς σημάδεψαν την τεράστια νίκη του Πλατανιά.

Ο Άρης τελείωσε τυπικά τον αγώνα με 9 παίκτες.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα από το athlitiko.gr:

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Άρης είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Διούδη.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου μετά από σέντρα του Μπέλιτς, ο Τόρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 68ο λεπτό με σουτ του Μανιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Τάτου.

Στο 77′ ο Φαΐσκα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Διούδη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους –όπως υπέδειξε ο Γουργιώτης και κατοχύρωσε ο ρέφερι της αναμέτρησης – με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον πάγκο του Άρη να κατευθύνεται προς τον βοηθό και τον Μάνταλο να διακόπτει το παιχνίδι και το διαιτητικό τρίο να αποχωρεί για περίπου 10′ λεπτά.

Στην επιστροφή των διαιτητών ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε τους Μπουγαϊδη και Μπακασέτα αφήνοντας τον Άρη με εννέα ποδοσφαιριστές.

οι φάσεις της αναμέτρησης

10′ συρτό σουτ του Τάτου, Περιστερίδης

21′ σέντρα – σουτ του Αγκιλέρα, μπλόκαρε ο Διούδης

45+ 1-0 σέντρα Μπέλιτς, κεφαλιά Τόρες

53′ φάουλ του Βλαχοδήμου άουτ η μπάλα

55′ σουτ του Τάτου, πάνω στα σώματα

57′ κοντινό σουτ του Τόρες, άουτ η μπάλα

61′ σέντρα του Μπέλιτς, γυριστό σουτ του Βλαχοδήμου, εύκολα ο Διούδης

63′ φάουλ του Δημήτρη, ελάχιστα άουτ η μπάλα

68′ 1-1 σέντρα του Τάτου, σουτ του Μανιά

73′ μακρινό σουτ του Αγκάνθο, άουτ η μπάλα

78′ 2-1 μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Διούδη, ο Φαΐσκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο του Άρη να κάνουν επίθεση στον βοηθό Γουργιώτη.

90+1 σουτ του Μπέλιτς, άουτ η μπάλα

90+5 σουτ του Αγκιλέρα εύκολα ο Διούδης

90+6 κοντινό σουτ του Βλαχοδήμου, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων η μπάλα

οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πλατανιάς (Α. Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Φαΐσκα, Ινκούμ, Δημήτρης (70′ Σέρα), Γιαχία, Αγκιλέρα, Τέτε, Γουνδουλάκης (60′ Φερνάντες), Βλαχοδήμος, Μπέλιτς, Τόρες

Άρης (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Τσουμάνης (66′ Παπαδόπουλος), Βαγγέλη, Μπουγαϊδης, Οικονομόπουλος, Τσιαράς (46′ Αγκάνθο), Μανιάς, Τάτος, Κυργιάς, Μπακασέτας

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Απτοσόγλου (Αθηνών)
4ος: Παπαπέτρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook