Τρίτη και… φαρμακερή για τους πολιτικούς γάμους στο δημοτικό συμβουλίο Χανίων | Πού θα γίνονται, πόσο θα κοστίζουν

τρίτη-και-φαρμακερή-για-τους-πολιτικ-690288

Απόφαση για το τέλος πολιτικών γάμων έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Χανίων στην τρίτη απόπειρα για λήψη απόφασης για το θέμα!

Σύμφωνα με νέα απόφαση του Δημάρχου οι χώροι τέλεσης έχουν αλλάξει (βγήκαν οι Άγιοι Απόστολοι και οι Τάφοι των Βενιζέλων). Οι νέοι χώροι περιλαμβάνουν τρία σημεία στο Ενετικό Λιμάνι (ακτή Τομπάζη) το πάρκο της Βίλας Κούνδουρου, το πάρκο της Νέας Χώρας και η Πύλη Σαμπνιονάρα.

Η εισήγηση προβλέπει:

1. Για γάμους εντός δημαρχείου ή αύλειου χώρου:

Τρίτη ως Παρασκευη 12-2 και Δευτέρα απόγευμα 5-6  δωρεάν.

Σάββατο πρωί 11-12 με κόστος 100 ευρώ (κάθε Σάββατο τον χειμώνα και το πρώτο Σάββατο του μήνα από Ιούνιο έως τέλος Οκτωβρίου).

2. Για γάμους εκτός δημαρχείου:

Σάββατο-Κυριακή από Ιούνιο έως τέλος Οκτωβρίου (εκτός του πρώτου Σαββάτου του μήνα) ώρες 6-8 το απόγευμα με κόστος 200 ευρώ.

Το γεγονός πάντως ότι εξαιρέθηκαν οι Άγιοι Απόστολοι και οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν πέρασε ασχολίαστο από την μειοψηφία με τον Δήμαρχο να απαντά ότι δεν έχει σχέση με την Εκκλησία αλλά με το ότι οι συγκεκριμένοι χώροι δεν είναι ελκυστικοί.

Η παράταξη Σκουλάκη στήριξε την εισήγηση (πλην της κας Χατζηδάκη) με τον κ. Λειψάκη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξαίρεση των παραπάνω χώρων. Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του κ. Παπαδογιάννη ενώ για υπαναχώρηση έκανε λόγο η παράταξη Σαρρή. Δωρεάν γάμους και τα Σαββατοκύριακα για τους δημότες ζήτησε ο κ. Παπαντωνάκης ενώ για ένα ακόμα χαράτσι έκανε λόγο ο κ. Ρίζος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook