Τρία νέα καταστήματα «Κρητικό Μπακάλικο» πιστοποιημένα από την Περιφέρεια Κρήτης

τρία-νέα-καταστήματα-κρητικό-μπακάλ-300651

Τρία νέα καταστήματα λιανικής πώλησης πιστοποιημένων Κρητικών προϊόντων προστέθηκαν στη λίστα των «Κρητικών Μπακάλικων» που πιστοποιήθηκαν με το σήμα της Περιφέρειας Κρήτης-Αγροδιατροφική Σύμπραξη. Οι πιστοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Κρήτης για την προβολή, προώθηση των ποιοτικών- πιστοποιημένων προϊόντων, με το σήμα «ΚΡΗΤΗ», καθώς και της Κρητικής διατροφής με το σήμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ», για τους χώρους μαζικής εστίασης (εστιατόρια & ξενοδοχεία ).

4Συγκεκριμένα με το σήμα «ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ», πιστοποιήθηκαν τα καταστήματα «Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης» στην Αττική.

Η απονομή του σήματος «ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ» έγινε από τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Μανόλη Χνάρη στη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Χριστίνα Χαλκιαδάκη στη διάρκεια των εγκαινίων του 3ου καταστήματος στο Περιστέρι. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κώστας Μίχαλος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανόλης Πατεράκης, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων-φορεών και πλήθος κόσμου.

3Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Μανόλη Χνάρη, «η Αγροδιατροφική Σύμπραξη και η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσουν, με κάθε τρόπο να στηρίζουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του νησιού, γεγονός που αποτελεί υποχρέωση και δέσμευση ταυτόχρονα.

Ήδη τα πιστοποιημένα προϊόντα έχουν φτάσει τα 311, απ’ όλες τις ομάδες που αποτελούν το «καλάθι της Περιφέρειας Κρήτης» και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Χαλκιαδάκη, για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία της, καθώς και για τη στήριξη, που παρέχει αυτή και η οικογένεια της, στους Κρητικούς παραγωγούς, έχοντας τα προϊόντα τους, ως πρώτη επιλογή στα ράφια των καταστημάτων της επιχείρησης. Με το σήμα «ΚΡΗΤΗ» δίνουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα του νησιού που απορρέει από την ποιότητα και τώρα μέσα από την αναγνωρισιμότητα τους , στοχεύουμε και πετυχαίνουμε μια πιο σταθερή και βιώσιμη τοπική οικονομία» .

2Η Περιφέρεια Κρήτης και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, προσκαλούν τους επιχειρηματίες του νησιού να συμμετέχουν στο δίκτυο, δημιουργώντας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μέχρι σήμερα η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης έχει πιστοποιήσει στην Αττική με το σήμα «ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ» τέσσερα καταστήματα λιανικής πώλησης πιστοποιημένων Κρητικών προϊόντων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook