Το συγκινητικό αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Χρύσα Σπηλιώτη: Πέταξες ψηλά…

το-συγκινητικό-αντίο-του-σπύρου-μπιμπ-720232

Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία έχασε τη ζωή της μαζί με 90 ακόμη ανθρώπους, στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η ηθοποιός βρισκόταν στη λίστα των αγνοουμένων από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, οπότε και ξέσπασε η πυρκαγιά, και την Κυριακή ταυτοποιήθηκε δυστυχώς η σορός της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν και εκείνος ανάμεσα σε αυτούς που αγωνιούσαν για την αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο Χρύσα Σπηλιώτη.

Το βράδυ της Κυριακής θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, λέγοντάς της μεταξύ άλλων πόσο πολύ την αγαπά.

«Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρίς χωριζόμαστε… Χάθηκες μαζι με τόσους άλλους Έλληνες τόσο απάνθρωπα… Σ ευχαριστώ για την αγάπη και για την φιλία σου χρυσό μας κορίτσι….θα σου ξανατραγουδήσω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματού του Λόρκα πριν 38 χρόνια… Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλά που πετάς κι από κει μ’ αγαπάς…. κι ετσι έγινε… πέταξες ψηλά… Σ’ αγαπωωωω», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρις χωριζόμαστε…Χαθηκες μαζι με τόσους αλλους Ελληνες τοσο απανθρωπα….Σ ευχαριστω για την αγάπη κ για την φιλια σου χρυσό μας κορίτσι….θα σου ξανατραγουδησω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματου του Λόρκα πριν 38 χρόνια….Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλα που πετάς κι απο κει μ αγαπάς…. κι ετσι εγινε….πέταξες ψηλά… Σ αγαπωωωωω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) στις

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook