Το Ράδιο Μαρτυρία στα Χανιά γιόρτασε τα 25 του χρόνια | Photos

Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας και ευχές πλημμύρισαν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το Πολιτιστικό μας κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε η εορτή για τα 25 χρόνια του ραδιοφωνικού μας σταθμού Μαρτυρία, η οποία περιελάμβανε, την παρουσίαση του νέου μας προγράμματος, χαιρετισμούς, μουσική εκδήλωση και μία φωτογραφική έκθεση αφιέρωμα στα 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων Αρχιμ. Αθανάσιος Καραχάλιος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας, ο π. Υπουργός κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων κ. Γεώργιος Φραγγεδάκης, ο κ. Ιωσήφ Μαρκάκης ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχου, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Γεώργιος Κονταξάκης, ο Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Γρηγόριος Κοκολάκης, εκ μέρους του Λιμενάρχου Χανίων ο Πλωτάρχης Βασίλειος Σημαντηράκης, ο Υπεύθυνος της στρατιωτικής μπάντας Λοχαγός Νικόλαος Λαφάτας, οι Άρχοντες του Οικουμενικού μας Θρόνου κ. Αλέξανδρος Παπαδερός, κ. Σεραφείμ Καστανάκης και κ. Σπυρίδων Λιονάκης, η Πρόεδρος Εφετών Κρήτης κ. Κων/να Γιαννοπούλου, ο κ. Αντώνιος Ροκάκης από τον επιχειρηματικό κύκλο, ο κ. Σταύρος Πολέντας πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» , η πρόεδρος των Μικρασιατών Χανίων ο ”Άγιος Πολύκαρπος” κ. Στυλιανή Γκοζάνη Χαριτάκη, εκπρόσωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού και εκατοντάδες φίλοι, συνεργάτες και παραγωγοί του ραδιοφωνικού μας σταθμού.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή εκφωνήτρια – ραδιοφωνική παραγωγός της ΕΡΤ και τώρα και του Μαρτυρία , κ. Καίτη Αλέξη με το ιδιαίτερο ποιητικό ύφος που την χαρακτηρίζει κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.
Με την παρουσίαση του νέου προγράμματος ξεκίνησε η όμορφη εορτή ενώ στην συνέχεια οι φίλοι και παραγωγοί του σταθμού μας μέσα από ένα βίντεο συνεντεύξεων κατέθεσαν τις ευχές τους για τα 25 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά κύματα, ξεκινώντας με τις ευχές του οραματιστού του σταθμού Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Στη συνέχεια ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για την εορτή του Σταθμού μας.

Κατόπιν ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης αφού ευχαρίστησε τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη για τις ευχές και ευλογίες του, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης για την μεγάλη κληρονομιά και παρακαταθήκη, τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας για την πατρική του αγάπη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του και τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας για τις αστείρευτες και δημιουργικές του ιδέες, τον Τεχνικό Διευθυντή Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη γαι την αμέριστη συνεργασία του, χαιρέτισε και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τον δυναμικό του παλμό κάθε χρόνο στην εορτή του ραδιοφωνικού μας σταθμού. Παράλληλα ευχαρίστησε τους χορηγούς της βραδιάς, την σχολή σεφ με τις εξειρετικές δημιουργίες τους, της αγαπητής κ. Ιωάννας Ζουριδάκη status hotel studies, τις εκδόσεις Κυπρής, τον κ. Στέφανο Μαλαδάκη με τα αρτοποιήματα του και όλα τα Μ.Μ.Ε. της πόλεως μας για την συνεργασία και προβολή της εκδηλώσεως.

Αμέσως μετά τους υπέροχους χαιρετισμούς η κ. Καίτη Αλέξη καλωσόρισε το μουσικό συγκρότημα με τους Δημήτριο Κολίτζα, Βιργινία Ντοκάκη, Ανδρέα Σαλμανή και Δημήτριο Κολιακουδάκη, οι οποίοι μέσα από όμορφες έντεχνες επιλογές ταξίδεψαν τα ακροαματικό κοινό σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος αφου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την δυναμική του προσέλευση, ευχήθηκε και εκείνος χρόνια πολλά στον Εκκλησιαστικό Σταθμό της Τοπικής μας Εκκλησίας, συγχαίροντας όλους εκείνους που εργάζονται με αγάπη και αφοσίωση από κάθε διακόνημα. Τέλος ευχαρίστησε τον στενό συνεργάτη του και Πρωτοσύγκελλο π. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Τεχνικό Διευθυντή Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη με τον συνεργάτη του κ. Ιωάννη Γρυφάκη και τον Διευθυντή του σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ