Το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου έρχεται στα Χανιά

το-πανεπιστήμιο-frederick-της-κύπρου-έρχεται-638607

Εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Frederick θα βρίσκονται στα Χανιά την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Χανίων.

Υποψήφιοι φοιτητές και γονείς θα μπορούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου, για την αναγνώριση των προγραμμάτων από τον ΔΟΑΤΑΠ, για τις υποτροφίες και τις χορηγίες αλλά και για τις δυνατότητες φοίτησης εξ αποστάσεως.

Το Πανεπιστήμιο Frederick έχει έδρα τη Λευκωσία, ενώ συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό. Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν πέντε Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο Frederick παρέχει ευκαιρίες μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών.

Η εκπαίδευση που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Frederick είναι υψηλού ποιοτικού επιπέδου και οδηγεί σε αναγνωρισμένα προσόντα, που εξασφαλίζουν στους αποφοίτους του επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία, κινητικότητα και ανταγωνιστικότητα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook