Το «παιδί χωρίς ταυτότητα» και το μυστήριο με το χαρτόκουτο | Ανεξιχνίαστο έγκλημα για 60 χρόνια | Photos

Περίπου 60 χρόνια μετά, η αστυνομία στη Φιλαδέλφεια αποκάλυψε πληροφορίες για ένα κουτί που περιείχε το νεκρό σώμα ενός μικρού αγοριού σύμφωνα με τη βρετανική Sun.
kidbox5Η νεκροψία μάλιστα που έγινε τότε έδειξε ότι το παιδί πιθανόν να είχε υποστεί σωματική κακοποίηση καθώς στο σώμα του βρέθηκαν διάφορα ίχνη βίας όπως μώλωπες. Όμως η περίπτωση του 1957 εξακολουθεί να παραμένει άλυτη και παραμένει ένα «άγνωστο παιδί χωρίς ταυτότητα».
kidbox4Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θεωρείται ότι το παιδί ήταν τεσσάρων έως έξι ετών και ότι έπασχε από υποσιτισμό, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα κακοποίησης για μεγάλο διάστημα.
kidbox3Επιπλέον βρέθηκαν μώλωπες, χειρουργικές ουλές σε διαφορετικές περιοχές του σώματός του, όπως στον αστράγαλο και στη βουβωνική χώρα. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα μαλλιά του αγοριού είχαν κοπεί μετά τη δολοφονία του, ως μια προσπάθεια να κρυφτεί από τον ή τους δράστες η ταυτότητά του.
kidbox1Όταν το φρικιαστικό εύρημα ήρθε στο φως από έναν πολίτη, η αστυνομία πήγε να ερευνήσει το σημείο βρίσκοντας το χάρτινο κουτί στο οποίο είχε τοποθετηθεί το πτώμα. Αφού ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα του παιδιού η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και άλλα προσωπικά του αντικείμενα όπως ένα καπέλο, ένα κασκόλ και ένα μαντήλι.
kidbox6Μόλις είχε γίνει γνωστό το έγκλημα, είχε προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης χωρίς όμως αυτό να βοηθήσει στο να έρθουν στην επιφάνεια πληροφορίες για την ταυτότητά του. Καθώς η αστυνομία αγωνιζόταν μάλιστα να βρει κάποιο στοιχείο, είχε δώσει στην κυκλοφορία μια φωτογραφία μετά το θάνατό του αλλά και μια εικόνα επεξεργασμένη με το πώς θα μπορούσε να είναι εν ζωή.

Πολλοί τότε θεώρησαν ότι στο έγκλημα μπορεί να εμπλέκεται μια οικογένεια που ζούσε κοντά και θα μπορούσε να είναι η ανάδοχή του. Εξήντα χρόνια μετά, ωστόσο, παραμένει ένα μυστήριο…

Πηγή: newsbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤα Ω3 και Ω6 βελτιώνουν την ικανότητα ανάγνωσης των παιδιών
Επόμενο άρθροΈγδυσαν την «Μαρία της Γειτονιάς» επάνω στη σκηνή | Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ