Το παγκάκι που κάνει ρεζίλι τα Χανιά στα πέρατα του κόσμου | Photos

το-παγκάκι-που-κάνει-ρεζίλι-τα-χανιά-στ-700599

«Τελικά δεν υπάρχει καμία σωτηρία!»

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ενετικού Λιμανιού. Του Λιμανιού που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα από τα πλέον πολυφωτογραφημένα της Ελλάδας και όχι μόνο. Με πλήθος επισκεπτών από τα πέρατα του κόσμου.

Κάποιοι, ντόπιοι οι ξένοι, θέλουν να καθίσουν κάπου, για να απολαύουν εικόνες μοναδικές, που μόνο αυτό το λιμάνι μπορεί να προσφέρει!

Θα καθίσουν λοιπόν και σε αυτό το σπασμένο παγκάκι.

Όχι δεν είναι ένα παγκάκι κάποιας υποβαθμισμένης συνοικίας, όπου ούτε εκεί θα υπήρχε η παραμικρή δικαιολογία, αλλά είναι ένα παγκάκι στην καρδιά του Ενετικού Λιμανιού.

Αυτό λοιπόν το παγκάκι παρέμενε όπως το απαθανάτισαν αναγνώστες του zarpanews.gr, από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και την Κυριακή το βράδυ.

Έτσι όπως το βλέπετε κι εσείς τώρα, για να μας θυμίζει ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός… αλλά το παγκάκι γέρνει!!!!!!!

Zarpanews.gr

8 thoughts on “Το παγκάκι που κάνει ρεζίλι τα Χανιά στα πέρατα του κόσμου | Photos

  1. Είστε όλοι αχάριστοι, έφτιαξε τσουλήθρα ο Δήμος μας χωρίς να ξοδέψει φράγκο και αμέσως τις κατηγορίες. Το επόμενο είναι να το στρέψει προς την θάλασσα να γίνει water park το λιμάνι μας.

  2. Χαχαχα σωστα….αλλά μπορεί και να είναι ένα έργο ντανταιστικο….η Δημοτικη Αρχη προσπαθει να προωθησει την καλλιτεχνική παιδεια των πολιτων και επισκεπτων της πολης!!!!

  3. Καλησπέρα. Παρακαλώ όπως μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τον πρώτο προλαλήσαντα και να συγχαρώ τους επόμενους δύο για το λαμπρό μυαλό τους. Προφανώς και το συγκεκριμένο παγκάκι είναι ένα αριστούργημα, γνήσιο δημιούργημα της πολιτιστικής και καλλιτεχνικής νεοελληνικής παιδείας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος δεν αναγνωρίζει αμέσως το παρεμβατικό έργο των καλλιτεχνών της πόλης αυτής (που είναι μάλιστα και ανάμεσα στις ομορφότερες και ερωτικότεροτες του πλανήτη χάρη στην αγάπη κάποιων για τούτον εδώ τον τόπο). Οι αρχές μάλιστα αυτού του τόπου, μπορούν να εκτιμήσουν τα έργα αυτά οπότε και τα αφήνουν να διαιωνιστούν. Ίσως κάποιοι πολίτες αυτής της πόλης να θεωρούν ότι λόγω αναλγησίας των αρχών ή μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών (που διοχετεύουν διαρκώς με νέα έργα την πόλη) ή και τα δύο μαζί, τα έργα παραμένουν στη θέση τους αναλλοίωτα από το χρόνο και να διαφωνούν με αυτή την πρακτική. Αλλά τέτοιοι είμαστε! Αντί να εκτιμήσουμε τα έργα των νέων και την υποστήριξη που λαμβάνουν από τους φορείς, αρχίζουμε κάποιοι τα κατηγορώ, τα άχρηστοι, καμία σωτηρία, ρεζίλι γίναμε πάλι στο ηλιακό μας σύστημα, και άλλα τέτοια. Δηλαδή, πώς η Ρώμη είναι ένα ζωντανό μουσείο; Είναι καλύτεροι αυτοί από εμάς που είμαστε και αρχαιότεροτεροι από αυτούς που μας τα έκλεψαν και όλα και από πάνω; Μπορεί να μην διαθέτουμε αρχαία εκθέματα άψογα διατηρημένα κάθε 5 μέτρα αλλά διαθέτουμε ένα σύγχρονο οπτικοακουστικό πολιτισμό με υψηλή αισθητική βουλανιζατέρ, φλοτέρ, μουτζουρατέρ, σκουπιδατέρ, κομμένονοεξατμισέρ, σουζέρ, λακουβέρ, γιγαντοταμπελέρ, μπαλωτέρ, κτλ. Αντί λοιπόν κάποιοι να εκτιμήσουν τη διαφορετική προοπτική που προσφέρει το συγκεκριμένο έργο τέχνης και τις εκρηκτικές συγκινήσεις που προκαλεί αγναντεύοντας από εκεί τον ομορφότερο φάρο του κόσμου, μέσα στην ξενομανία που τους διακρίνει εξαπολύουν δριμύ κατηγορώ προς πάσα κατεύθυνση. Καλύτερη είναι η Πίζα δηλαδή, ε; Δεν έχετε δει δηλαδή τη σημαία που κυμάτιζε δίπλα στην Ελληνική και πιστοποιούσε ότι το λιμάνι μας είναι 5άστερο σύμφωνα τρισεκατομμύρια κριτικές γνωστής ιστιοσελίδας; Ε; Τι άλλο θέλετε; Προτείνω σε όλους εσάς που όλο κατηγορείτε τους πάντες και τα πάντα να πάτε να ζήσετε εκεί που τα παγκάκια είναι ίσια αλλά δεν μπορείτε να καθίσετε πάνω διότι είτε είναι καλυμμένα από χιόνι ή είναι μαύρο σκοτάδι οπότε και να καθίσετε αν δεν έχει χιόνι να δείτε τι ακριβώς; Ε; Αλλά και να μην έχει χιόνι και να μην είναι μαύρο σκοτάδι (μια στα 1000 χρόνια), τι να δείτε; Αφού δεν υπάρχει ομορφιά εκτός του τόπου ετούτου, να δείτε τι; Κυματίζει εκεί σημαία εταιρείας με τρισεκατομμύρια κριτικές; Ε; Γι’ αυτό τρισεκατομμύρια τουρίστες μας επισκέπτονται κάθε χρόνο και μάλιστα δεν χωρούν στα 8άστερα παραλιακά ξενοδοχεία μας και στα πλαίσια της ξακουστοτερότερης φιλοξενίας μας, βγαίνουμε εμείς στο δρόμο και τους προσφέρουμε και τα σπίτια μας μέσω γνωστής ιστιοσελίδας. Μη δείτε φιλόξενο και πολιτισμένο κόσμο, αμέσως να τον φθονήσετε και να τον κακολογήσετε αντί να προσπαθήσετε να του μοιάσετε. Ευχαριστώ.

    1. Kαι εγκω τζιγγανακι πού κατσω;;;εεεεεε;;; γραφει πουτενα παγγκακι ,»μη κατσει τσιγγανοι,μαυροι, ομοφυλλοφιλοι, αναπηρο»‘;;;Ντεν παεις καλα μου φαινεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook