Το… ξανασκέφτηκαν στο Δήμο Χανίων | Που θα είναι κλειστή τελικά σήμερα η Παπανδρέου

το-ξανασκέφτηκαν-στο-δήμο-χανίων-που-390263

Σε διαφορετικά σημεία θα παραμείνει κλειστή τελικά η οδός Ανδρέα Παπανδρέου για τις ανάγκες της διοργάνωσης «3 on 3 Streeball – Τάπα στη βία και τον Ρατσισμό», μετά από νέα ανακοίνωση του δήμου Χανίων.

Έτσι, κι ενώ η πρώτη ανακοίνωση του δήμου Χανίων ( δείτε εδώ ) γνωστοποιούσε πως «θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης σε όλο το μήκος της Οδού Ανδρέα Παπανδρέου από την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, ύψος Τράπεζας της Ελλάδας, έως και την συμβολή της με την Πλατεία Δικαστηρίων, από τις 5:00 π.μ. έως τις 22:00 του Σαββάτου 2/7/2016 και από τις 7:00 π.μ. έως τις 23:00 της Κυριακής 3/7/2016», νέα ανακοίνωση του δήμου γνωστοποιεί πως « θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας και στάθμευσης στην Οδό Ανδρέα Παπανδρέου από την συμβολή της με την οδό Χαριλάου Τρικούπη έως και την συμβολή της με την οδό Πλουμιδάκη (ύψος μεταξύ Εθνικού Σταδίου και Δημοτικού Κήπου) από τις 05:00 του Σαββάτου έως την Κυριακή 3/7/2016 και ώρα 23:00.»

Προφανώς, οι αρμόδιοι το ξανασκέφτηκαν, καθώς μετά το κυκλοφοριακό έμφραγμα που προκάλεσαν το πρωί του Σαββάτου στην πόλη, χωρίς ουσιαστικό λόγο, το μεσημέρι αποφάσισαν πως οι απαγορεύσεις δεν θα ισχύσουν για ολόκληρη την Παπανδρέου, αλλά για ένα τμήμα της.

zarpanews.gr

One thought on “Το… ξανασκέφτηκαν στο Δήμο Χανίων | Που θα είναι κλειστή τελικά σήμερα η Παπανδρέου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook