Το ξέσπασμα του Κονιτόπουλου: Ε όχι να μας κάνεις μάθημα Αντώνη μου!

konitopoulosΟ Βαγγέλης Κονιτόπουλος ήταν την περασμένη Κυριακή δίπλα στον 35χρονο γιο του Μάριο-Γιάννη, στη δική του… μάχη στο talent show του ΑΝΤ1 και έζησε από κοντά τον αποκλεισμό του. Όπως εξηγεί ο ερμηνευτής στην Espresso, ο Αντώνης Ρέμος συμπεριφέρθηκε υποκριτικά, καθώς υποστήριξε ότι έπρεπε το παιδί του να είχε επιλέξει να τραγουδήσει ένα νησιώτικο τραγούδι.

«Δεν έχω θυμό με κανέναν, αλλά να μας κάνεις μάθημα, Αντώνη μου, και να μας βάζεις και χέρι όταν εσύ δεν έχεις δώσει “μπιρ παρά” για την παράδοση; Ο Γιάννης δεν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει όποιο τραγούδι ήθελε, αλλά κάποιο από μια λίστα που του έδωσαν άνθρωποι της παραγωγής. Και η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη λίστα δεν υπήρχαν παραδοσιακά κομμάτια. Επομένως πώς να τραγουδήσει το νησιώτικο που ήθελε ο Ρέμος;» διερωτάται στη συνέντευξη ο κ. Κονιτόπουλος και συνεχίζει:

«Ποιος; Ο Αντώνης Ρέμος, που δεν έχει δείξει κανένα δείγμα γραφής ή την ελάχιστη ευαισθησία στο παραδοσιακό τραγούδι. Πότε συνεργάστηκε με κάποιον καλλιτέχνη του είδους; Πότε πήρε μαζί του να βοηθήσει έναν καλλιτέχνη που το εκπροσωπεί; Και μη βρεθεί κάποιος να μου πει ότι στα μαγαζιά όπου εργάζεται δεν χωράει το παραδοσιακό τραγούδι, γιατί θα του απαντήσω ότι η Άννα Βίσση πριν από μερικά χρόνια είχε πάρει μαζί της τον Νίκο Ζωιδάκη. Επίσης παλιότερα ο Γιάννης Πάριος είχε συνεργαστεί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου».

Πηγή: Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ