Το νέο σπίτι του Βαρουφάκη | Πόσο πληρώνει ενοίκιο; Δες εδώ | Photos

το-νέο-σπίτι-του-βαρουφάκη-πόσο-πληρών-242565

varoufakisΣτους… ταπεινούς Αμπελόκηπους μετακόμισε ο υπουργός Οικονομικών. Το νέο διαμέρισμα του ζεύγους Βαρουφάκη βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας σε κομβικό σημείο των Αμπελοκήπων καθώς συνορεύει με το Ελεγκτικό Συνέδριο, την Ευρωκλινική, το μαιευτήριο Έλενα, το υπουργείο Τουρισμού ενώ λίγο πιο κάτω είναι και το κτίριο της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

var1Πρόκειται για δυο ενωμένα διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 180 τ.μ και μεγάλη ενιαία βεράντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοικιάστηκε μέσω μεσιτικού γραφείου έναντι 800 ευρώ το μήνα και σημαντικό ρόλο στην επιλογή του διαμερίσματος είναι το γεγονός ότι στο ισόγειο του λειτουργεί ανεξάρτητο ιδιωτικό πάρκινγκ.

var4Μια σημαντική λεπτομέρεια για το ζεύγος Βαρουφάκη καθότι από δω και στο εξής οι δυο μοτοσικλέτες τους όπως και το Ι.Χ της κυρίας Στράτου δεν θα σταθμεύονται εκτεθειμένα στο δρόμο όπως συνέβαινε στη προηγούμενη γειτονία τους όπου η εύρεση θέσης στάθμευσης ισοδυναμεί με τους έξι τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ. Η άφιξη Βαρουφάκη στους Αμπελόκηπους ξάφνιασε τους νέους γείτονες αλλά και τους πρώην ενοίκους του διαμερίσματος που τώρα μένει ο υπουργός.

var3Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, πρώην ένοικος του διαμερίσματος διερωτάται πως είναι δυνατό το ζευγάρι να αφήσει το νεοκλασικό με τη θέα στην Ακρόπολη για ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία. Το πρωινό της περασμένης Τετάρτης διαπιστώσαμε ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι η νέα ατραξιόν σε αυτή την γειτονιά των Αμπελοκήπων. Κατά την έξοδο του από την είσοδο της πολυκατοικίας με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος και από κει στη Ρίγα της Λετονίας για το Eurogroup οι γείτονες του υπουργού κρέμονταν από τα μπαλκόνια για να τον ξεπροβοδίσουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook