Το ήσυχο και ευγενικό κοριτσάκι που έγινε διακινητής κοκαΐνης μιλάει για την ιστορία του

το-ήσυχο-και-ευγενικό-κοριτσάκι-που-έγ-387911

Τίποτε από την παιδική της ηλικία και την ανατροφή της δεν προμήνυε ότι θα έρθει αντιμέτωπη με το νόμο και ότι θα μπει στο φυλακή ως ένοχη για διακίνηση ναρκωτικών σε διεθνές επίπεδο.

Μεγαλωμένη σε μια πόλη βορειοανατολικά της Γλασκώβης, οι εργατικοί γονείς εξασφάλισαν στην ίδια και στα αδέρφια της ο,τι ήθελαν. Η οικογένεια ζούσε σε μια βίλα 400.000 λιρών και κάθε καλοκαίρι έκαναν όλοι μαζί διακοπές.

Η νεαρή Melissa ήταν μια μαθήτρια ευγενική και δημοφιλής, αρκετά ήσυχη ενώ σαν έφηβη είχε πιάσει δουλειά σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολιόταν με την τοπική θεατρική ομάδα έχοντας πολλές φορές και πρωταγωνιστικό ρόλο. Ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορες δουλειές ενώ η νοσηλευτική ήταν στις προσδοκίες της.

aydtra2

Η οικογένεια δεν αντιμετώπισε ποτέ προβλήματα με τα παιδιά. Μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι οι γονείς στη Daily Mail, το μεγαλύτερο πρόβλημα που τους είχαν δημιουργήσει τα παιδιά τους ήταν κάποια νύχτα που ήπιαν μερικά ποτά παραπάνω και μέθυσαν. Η ήρεμη και ευτυχισμένη οικογένεια όμως διαταράχθηκε τον Αύγουστο του 2013 όταν η μεγαλύτερη κόρη που πάντα πίστευαν ότι ήταν ένα «καλό κορίτσι» βρέθηκε να έχει στην κατοχή της μια βαλίτσα γεμάτη με κοκαΐνη.

aydtra3

Η Melissa εκφράζει πλέον την αμέριστη ευγνωμοσύνη της στην οικογένειά της που τη στήριξε και δεν της γύρισε την πλάτη όταν συνέβη αυτό. «Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για όσα έχουν κάνει για μένα και για τον τρόπο με τον οποίο τους απογοήτευσα. Θα μπορούσαν να έχουν γυρίσει την πλάτη τους και να με αφήσουν να λύσω μόνη μου το πρόβλημα, αλλά δεν το έκαναν. Αντιλαμβάνομαι τώρα ότι είχα την οικογένειά μου ως δεδομένη. Είχα ως δεδομένο το να τους βλέπω και να τρώω το γεύμα τους μαζί μου και να τους αγκαλιάζω» λέει η ίδια περιγράφοντας πώς έμπλεξε και πώς από ένα μικρό και αθώο κορίτσι κατέληξε στη διακίνηση ναρκωτικών.

aydtra1

Η ίδια προσθέτει ότι ήταν το κορίτσι του μπαμπά ο οποίος της έκανε όλα τα χατίρια ενώ είχε μια πολύ άνετη ζωή χάρη στα πολλά χρήματα που έβγαζαν οι γονείς της. Προσθέτει μάλιστα ότι ο τρόπος με τον οποίο έμπλεξε θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε κορίτσι. Γνώρισε, όπως λέει, πολλές γυναίκες οι οποίες ήταν απελπισμένες για τα χρήματα αλλά η ίδια κατάφερε να ξεμπλέξει χάρη στη στήριξη της οικογένειάς της.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook