Τους «τρέλανε» στο Voice – 17χρονη μαθήτρια από το Λύκειο Βάμου έκανε και τους τέσσερις να γυρίσουν | Video

τους-τρέλανε-στο-voice-17χρονη-μαθήτρια-764608

Πήγε στο Voice και τους μάγεψε με την φωνή της!

Ο λόγος για ένα 17χρονο κορίτσι από τα Χανιά, που τραγούδησε και έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν πολύ γρήγορα!

Η Ντόνα Μπραχουσάι με καταγωγή από την Αλβανία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά και συγκεκριμένα στους Αρμένους. Είναι μαθήτρια της Τρίτης τάξης στο Γενικό Λύκειο Βάμου και από πολύ νωρίς εντάχθηκε στην ομάδα του Μουσικού Εργαστηρίου του Γυμνασίου Βάμου.

Όπως είπε η Ντόνα στο zarpanews.gr , την αίτηση για το Voice την έστειλε ο κολλητός της Γιώργος και πέρασε από casting πριν από τα Blinds.

Η 17χρονη μαθήτρια έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν και να της πουν πολύ κολακευτικά λόγια. Όπως χαρακτηριστικά της είπε η Έλενα Παπαρίζου, η φωνή της μοιάζει με εκείνη του Michael Jackson στα νεανικά του χρόνια.

Μετά από μία επίμονη διεκδίκηση από τους coaches, η Ντόνα επέλεξε και πήγε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά

Δείτε το βίντεο:

Το κορίτσι με την «θεϊκή» φωνή όπως λένε οι συμμαθητές της , είχε την στήριξη της οικογένειας και των φίλων της, αλλά κυρίως την ενθάρρυνση από τους καθηγητές της, Τίτο Σμυρνάκη και Γιώργο Πογιατζή, στο Μουσικό Εργαστήρι Γυμνασίου Βάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά που συμμετέχουν στο Μουσικό Εργαστήρι έχουν εκδώσει δικά τους cd και έχουν εμφανιστεί σε διάφορα events στην πόλη, όπως το Αντιρατσιστικό φεστιβάλ 2017, απ’ όπου και το παρακάτω βίντεο στο οποίο τραγουδά η Ντόνα:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook