Τουρκία: Από τα μεγάφωνα της πόλης ακουγόταν… πορνό! | Video

τουρκία-από-τα-μεγάφωνα-της-πόλης-ακου-513369

Άναυδοι οι πολίτες στο Κασταμονού της Τουρκίας άκουγαν το ηχητικό μέρος μιας ταινίας πορνό από τα δημοτικά μεγάφωνα της πόλης! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κασταμονού, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας στη 1 τα ξημερώματα απόψε και κράτησε περίπου ένα λεπτό.

Αυτό το ένα λεπτό πάντως ήταν αρκετό για να προλάβει ένας πολίτης να καταγράψει σε βίντεο το τι γινόταν και στην συνέχεια το ανέβασε στο youtube, με αποτέλεσμα το υλικό να γίνει viral και να παίζει σήμερα… παντού.

Μάρτυρες δήλωσαν στο τουρικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan πως το ηχητικό ακούστηκε γύρω στη 1 τη νύχτα, για 51 δευτερόλεπτα, από τα μεγάφωνα συγκεκριμένης γειτονιάς της πόλης. Το γεγονός αυτό κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως ο δράστης δεν εισέβαλε στα κεντρικά, αλλά έκανε παρεμβολή στην συχνότητα και έτσι μόνο μέρος του συστήματος επηρεάστηκε.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος της πόλης Ταχσίν Μπαμπάς, κάνει λόγο για «ανήθικη προβοκάτσια» και υπόσχεται οι δράστες να πληρώσουν γι’ αυτό.

«Η ανήθικη προβοκάτσια που έγινε με την παρεμβολή στο σύστημα αναγγελιών της πόλης μας και ακούστηκε σε συγκεκριμένα σημεία, δεν έχει καμία σχέση με το θεσμό. Η απαραίτητη νομική διαδικασία θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν για αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή την ανήθικη πράξη και ζητούμε συγγνώμη από τους πολύτιμους συμπολίτες μας για την κατάσταση αυτή», έγραψε ο δήμαρχος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook