Τον εκτέλεσαν με 22 σφαίρες: Πως στήθηκε η ενέδρα για τη δολοφονία του Στεφανάκου

τον-εκτέλεσαν-με-22-σφαίρες-πως-στήθηκε-639400

Με 22 σφαίρες εκτέλεσαν τον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο στην ενέδρα θανάτου που στήθηκε στο Χαϊδάρι το απόγευμα της Τετάρτης.

Η εκτέλεση έγινε λίγα μέτρα μακριά από τη μάντρα αυτοκινήτων που ο ίδιος διατηρούσε παλαιότερα με τον αδερφό του.

Οι εκτελεστές πλησίασαν τον πρώην βαρυποινίτη πάνω σε κλεμμένη λευκή μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Όπως εκτιμάται, πρέπει να είχαν και συνεργούς που θα έδωσαν το σύνθημα, όταν κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει προς το αυτοκίνητό του. Ο Βασίλης Στεφανάκος, o οποίος αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2016 μετά από 9 χρόνια στον Κορυδαλλό, μόλις είχε μπει στο μάρκας BMW τεθωρακισμένο όχημά του.

Δεν είχε μαζί του κάποιον από τους δύο bodyguard, κάτι που ίσως έπαιξε κομβικό ρόλο και στο εάν και πως τελικά θα γινόταν η μαφιόζικη εκτέλεση. Οι εκτελεστές τον αιφνιδίασαν ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού και γαζώνοντάς τον με 22 σφαίρες.

Οι κάλυκες του καλάσνικοφ μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για βαλλιστική εξέταση, με τα κίνητρα της επίθεσης να είναι ακόμη αδιευκρίνιστα.

Ο τρόπος που έγινε το μαφιόζικο χτύπημα, πάντως, κάνει πολλούς να εκτιμούν πως ενδεχομένων να πρόκειται για μία ακόμη μαύρη σελίδα στον πόλεμο της νύχτας.

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook