Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 31 Μαίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-σάββατο-31-μα-148656

zodia 26Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η ιδιαίτερη συμπεριφορά ενός προσώπου είτε από την οικογένεια σου είτε από τον κλειστό σου κύκλο θα σε ευαισθητοποιήσει πολύ και ίσως σου φέρει στο μυαλό μνήμες από άτομα που τους είχες μεγάλη αδυναμία αλλά δεν υπάρχουν πια. Προσπάθησε με τον τρόπο σου να αναγνωρίσεις και τα συναισθήματα των άλλων και το πόσο ευάλωτοι είναι.

Ερωτικά: Ο Καρκίνος είναι το πρόσωπο που μπορεί να κρατάει τα σκήπτρα στην ζωή σου και αυτό σε στεναχωρεί γιατί μπορεί να μην ζείτε μαζί ενώ εσύ το προσπάθησες πάρα πολύ. Αν νιώθεις μέσα σου ότι έχεις περιθώρια να τον πλησιάσεις μην σταματήσεις γιατί μπορεί να τα βρείτε ξαφνικά. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για ένα Αιγόκερω.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αρκετές πόρτες ανοιγμένες αλλά τίποτα προς το παρόν δεν έχει δείξει σε ποια θα πας. Μην ανησυχείς γιατί θα γίνει κάτι καλό και θα κερδίσεις. Ίσως πάρεις και χρήματα που δεν περίμενες από έναν Τοξότη ή Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά καλή και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ο λόγος είναι ότι θα νιώσεις ασφάλεια και θετικότητα. Οι φίλοι σου θα παίξουν τον ρόλο της οικογένειας και θα σε στηρίξουν σε μια ερωτική σου κατάσταση.

Ερωτικά: Η σύνδεση με ένα πρόσωπο που δεν περίμενες επειδή είχατε απομακρυνθεί πολύ καιρό πριν θα σε φέρει σε αδιέξοδο γιατί όταν μιλήσατε μπορεί να μην του είπες για την τωρινή σου σχέση και τώρα να έχεις μπερδευτεί τελείως. Ενώ χρειάζεται να κινηθείς περισσότερο δυναμικά, οπισθοχωρείς και δίνεις άλλες εντυπώσεις

Καριέρα & Οικονομικά: Το να αμφισβητείται η αξία σου δεν είναι και τόσο υποτιμητικό όσο νομίζεις γιατί θα φανεί η διαφορά σου με κάποια άλλα άτομα. Αλλά επειδή εσύ δεν μιλάς και δεν διαλαλείς αυτά που κάνεις, αρκετές φορές μένεις στο περιθώριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όσο προχωράει ο Ήλιος στους Διδύμους τόσο δυναμώνεις και βρίσκεις τον εαυτό σου. Παρ’ όλο που υπάρχουν διάφορες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου οι οποίες δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως θέλεις, εσύ παραμένεις βράχος.

Ερωτικά: Η επαφή με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ είναι κάπως δύσκολη γιατί ενώ μεν υπάρχει έλξη δεν μπορείς να αντέξεις την μουρμούρα ή τις ανεξήγητες συμπεριφορές, επειδή έχεις μάθει να τα λες όλα και από την καλή και την ανάποδη.

Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπειρία είναι αυτή που θα μετρήσει περισσότερο και όχι μόνο οι σκέψεις. Για αυτό θα βρεθείς στην ανάλογη θέση και πιθανόν να δοκιμαστείς σε πρακτικές εφαρμογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που τρείς πλανήτες θα είναι στο ζώδιο σου οπότε το σύμπαν θα δουλέψει καλύτερα για σένα και πιο εύκολα. Όλο το συναίσθημα θα βγει στην επιφάνεια και αν δεν νιώσεις ντροπή ή ευθιξία σίγουρα θα περάσεις καλά.

Ερωτικά: Πιθανόν με το πρόσωπο που είσαι μαζί να πάρετε απόφαση για μωρό ή ήδη να έχει έρθει το χαρμόσυνο γεγονός και να κάνετε σχέδια για συμβίωση. Οι ελεύθεροι και μοναχικοί μην περιμένετε να σας βρει ο έρωτας στο σπίτι. Καλύτερα να βγαίνετε έξω με φίλους για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Καριέρα & Οικονομικά: Μην σκέφτεσαι μόνο το αρνητικό αποτέλεσμα πάνω σε μια δουλειά γιατί αν το σκέφτεσαι πολύ, τελικά θα γίνει. Αντίθετα αυτές τις ημέρες που έχεις εύνοια σκέψου θετικά και θα δεις ότι ένα-ένα τα προβλήματά σου θα ανοίγονται και θα λύνονται.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Νιώθεις ότι θέλεις να προστατέψεις κάποια άτομα και για αυτό κάθεσαι μαζί τους για να τους δώσεις την ανάλογη δύναμη για να σταθούν στα πόδια τους. Αν νιώθεις απόρριψη από μια ομάδα που μαζί είχατε κοινούς στόχους επειδή δεν σε προστάτεψαν, καλύτερα να βρεις την κατάλληλη ώρα για να τους το πεις γιατί αν βιαστείς μπορεί να προτρέξεις και τα γεγονότα να μην είναι έτσι.

Ερωτικά: Έχεις διάθεση να μείνεις περισσότερο στο σπίτι σου για αυτό μπορεί να μην θέλεις είτε να βγεις με το πρόσωπο που είσαι μαζί είτε να μην έχεις και πολλά κέφια όταν θα συναντηθείτε. Η σκέψη ενός Καρκίνου ή Ιχθύ μπορεί να σου φέρνει συναισθηματική ευαισθησία στην επιφάνεια.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ανάγκη να σκεφτείς τον τρόπο δράσης σου και μπορεί να κάνεις αρκετές συζητήσεις με άτομα που είστε σε ένα επίπεδο συνεργάτες ή συνάδελφοι. Αλλά δεν θα φανερώσεις όλα τα μυστικά που μπορεί να ξέρεις γιατί δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις διάθεση συμφιλίωσης και θέλεις να ξελαφρώσεις από το βάρος των ημερών, όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου γιατί το ξέρεις ότι τον πιέζεις πάρα πολύ. Η οικογένειά σου ή άτομα που είναι πολύ κοντά με εσένα θα είναι το ήρεμο λιμάνι σου.

Ερωτικά: Υπάρχει ευκολία στο να διαπραγματεύεσαι όλες σου τις υποθέσεις και επειδή η εικόνα σου αρέσει προσπαθείς να γίνεις για λίγο το επίκεντρο, χωρίς όμως να ξεχνάς τον βασικό σου ρόλο που είναι της σεμνότητας αλλά και της λογικής. Η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει στο να ξεπεράσεις ακόμα και χωρισμούς του παρελθόντος.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ένα άνοιγμα και μέσα από αυτό θα κερδίσεις χρήματα ειδικά αν έχεις δική σου δουλειά ή ασχολείσαι με εμπόριο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δυσκολεύεσαι μερικές φορές να παραδεχτείς ότι δεν αντέχεις την εξάρτηση ή τις απαιτήσεις από άτομα που είναι κοντά σου και χρειάζονται ή την φροντίδα σου ή να είστε κολλημένοι συνέχεια.

Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί και με το άτομο που είσαι μαζί, αν ζηλεύει ή δεν σε αφήνει να κουνηθείς ρούπι γιατί μπορεί να παρεξηγεί τα πάντα και να σκέφτεται χίλια δυο αρνητικά πράγματα για σένα. Για αυτό απομονώσου αν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο. Από την άλλη η επιθυμία σου για οικογένεια μπορεί να είναι πολύ μεγάλη αυτές τις ημέρες.

Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς και κυρίως σε πράγματα που δεν ξέρεις ή δεν έχεις την αποκλειστικότητα. Το να έχεις κατσούφικο πάντως πρόσωπο δεν θα βοηθήσει στο να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα που έχεις κοινές δουλειές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα ωφεληθείς αρκετά σήμερα και από την οικογένεια και από το περιβάλλον σου γιατί θα υπάρχει σύμπνοια και γενικά μια νότα κεφιού και αισιοδοξίας.

Ερωτικά: Όταν είσαι καλά, γίνεσαι άγγελος και δίνεις πάρα πολλά. Σήμερα έχεις όρεξη να πας βόλτες, να φροντίσεις περισσότερο το πρόσωπο που είσαι μαζί και να αγοράσετε από κοινού πράγματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπεις κάποια προοπτική στο μέλλον και σταματάει η μόνιμη ανασφάλεια που νιώθεις για την δουλειά σου. Το να αλλάξεις δουλειά δεν είναι εύκολο για σένα αλλά σήμερα μπορεί να δεχτείς να κάνεις μια συνάντηση για μια μελλοντική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οικογενειακή συγκέντρωση και λόγια τρυφερότητας και αγάπης θα ανταλλάξεις σήμερα ή θα βρεθείς με πρόσωπα συγγενικά που είχες να δεις πολύ καιρό αλλά θα κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί μερικές φορές νιώθεις μια συστολή.

Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου θα σε ταλαιπωρήσει και πιθανόν να μην μπορείς να τον ξεπεράσεις. Η επαφή με Δίδυμο είναι πιο εύκολη γιατί ανταλλάσετε θέματα που σας ταιριάζουν και περνάτε ωραία.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάνει πολλές μαθηματικές πράξεις μέσα στο μυαλό σου και προσπαθείς να φέρεις όλα σου τα έξοδα σε ένα λογαριασμό. Με προσεκτικές κινήσεις θα λυθούν όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να βρεθείς με άτομα πολύ δικά σου γιατί σε κερδίζουν με τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται. Αν ανοιχτείς περισσότερο θα περάσεις όμορφα και κυρίως δημιουργικά.

Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο σε προδιαθέτει να μείνετε μαζί και να κάνετε οικογένεια. Είναι όμως στιγμές που υπάρχουν μεγάλες εντάσεις που μπορεί να προέρθουν από τρίτους. Σήμερα πάντως θα περάσεις καλά χωρίς επιρροές και σπατάλη δυνάμεων. Πρόσεξε επίσης με τον Κριό γιατί μπορεί να βιάζεσαι πολύ και τελικά να είναι άλλο πρόσωπο από αυτό που νομίζεις. Για αυτό μην πιέζεις καταστάσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχεις έντονα την αίσθηση του καθήκοντος αρκετές φορές τρέχεις με ψήλου πήδημα. Τουλάχιστον σήμερα θα έχεις μια αναγνώριση από τα άτομα που δουλεύεις για αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς αλλά θα καταλάβεις ότι για να έχεις σωστή επικοινωνία και επαφή με κάποια πρόσωπα μάλλον εσύ θα χρειαστεί να κάνεις την γέφυρα, κυρίως με κάποια ηλικιωμένα ή άτομα που έχουν θέματα υγείας και έχουν την ανάγκη σου.

Ερωτικά: Η επιστροφή ενός Καρκίνου σε συγκινεί μεν αλλά δεν έχετε πολλά σημεία επαφής και κυρίως έχετε διαφορά πεποιθήσεων και στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Παρόλο αυτά κάτι σε τραβάει σε αυτό το άτομο. Από την άλλη ο Δίδυμος έχει ένα προβάδισμα γιατί δεν σε κουράζει συναισθηματικά αλλά δεν σου δημιουργεί εμπιστοσύνη.

Καριέρα & Οικονομικά: Τις δυνατότητές σου τις ξέρεις. Δεν έχεις παρά μόνο να τις χρησιμοποιήσεις και να τις βγάλεις ακόμα και σε περιβάλλοντα που σου φαίνονται κάπως δύσκολα ή απαιτητικά. Μην αφήνεσαι σε σκέψεις υποκειμενικές γιατί θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις χωρίς να έχεις εντάσεις και έγνοιες που σου παίρνουν το μυαλό. Μπορεί να ψάξεις μπαούλα, παλιά ντουλάπια κα και να βρεις εκεί μέσα αντικείμενα και φωτογραφίες που σου δημιουργούν νοσταλγία και έντονες παιδικές μνήμες.

Ερωτικά: Η σκέψη ενός ατόμου που μπορεί να ταξιδεύει είναι συνέχεια καρφωμένη στο μυαλό σου και δεν λέει να φύγει. Μην φοβάσαι να επικοινωνήσεις μαζί του γιατί θα σου μιλήσει πολύ ζεστά.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα κάνεις κάποιες συναντήσεις που θα σου δώσουν ελπίδες ότι τίποτα δεν έχει χαθεί, ακόμα και τώρα που όλες οι πόρτες δείχνουν κλειστές. Αν επιμείνεις και έχεις πίστη θα σου έρθουν όλα κατ’ ευχή.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook