Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-13-αυ-310393

Ο Ερμής στην Παρθένο γυρνά από σήμερα φαινομενικά Ανάδρομος και θα φέρει ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, παρερμηνεύσεις αλλά και ερωτικές-και όχι μόνο- επιστροφές! Προσοχή τι λέμε, πως το λέμε και σε ποιον από εδώ και πέρα, ιδίως αν ανήκουμε σε Μεταβλητό Ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες. Βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου την σημερινή ημέρα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Η καλή σου διάθεση θα κάνει τον περίγυρό σου χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι την περίοδο αυτή ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη σίγουρα θα προκύψει και μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αρχίζεις και ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά που σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του ξεκαθάρισε ότι μπορεί να σταματάει την πορεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να δείξεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Οι υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητα είναι αμέτρητες με αποτέλεσμα να εξαντληθείς. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Αισθάνεσαι ότι οι μπαταρίες σου έχουν πέσει. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές που μπορεί να σε έφερναν πίσω. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου και έχεις στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα που θα σε στηρίξουν σε όποια προσπάθεια κάνεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να αναφερθείς σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου θα έχεις περισσότερο επικοινωνία και η μοναξιά σου θα πάρει τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματα σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και χαλαρά ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που μπορεί να έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πολλές δυνατότητες και στην δουλειά σου καταφέρνεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να μην μελαγχολείς βλέποντας τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται και άφησε για αύριο τις υποχρεώσεις. Στα οικονομικά συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα. Απόφυγε σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου σε ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Εσύ που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευκαιρίες στην δουλεία σου θα είναι πολλές αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές έγνοιες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου δεν πάει άσχημα αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Σήμερα φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του πρόσεχε να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και φρόντισε να περάσεις έτσι που να μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πολλά θέματα που έχεις στην δουλειά σου δεν τελειώνουν. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Τα έξοδα στα οικονομικά συνεχίζουν. Θα μπορέσεις να τα φέρεις σε ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει ασυνεννοησία. Πρέπει να βάζεις ψηλά αυτούς που το αξίζουν και να τιμωρείς αυτούς που πρέπει αποδεδειγμένα ανάλογα με τις πράξεις τους. Εσύ τους έχεις βάλει όλους μέσα στο ίδιο σακούλι και τιμωρείς με διαφορετικό τρόπο όλους χωρίς διακρίσεις. Μήπως πρέπει να κάνεις μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό σου και να ταξινομήσεις ποια είναι αυτά τα άτομα που θέλεις να είναι δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αφήσεις λίγο την δουλειά και να μπορέσεις να ξεκουραστείς γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Σήμερα φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του φρόντισε να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Λέοντα θα σου δώσει πολλές ιδέες ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις ακόμη πιο ιδανική την σχέση σου από ότι είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θέματα έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται για να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Από σήμερα που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του κοίτα να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα να ξεκουραστείς και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook