Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-δευτέρα-4-δε-495891

Καλή εβδομάδα!

Ο Ερμής φαινομενικά Ανάδρομος πλέον στο Ζώδιο του Τοξότη, έως και 23 Δεκέμβρη, θα φέρει μπερδέματα, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία στις επαφές, τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις μας. Ωστόσο θα φέρει και μηνύματα ή τηλεφωνήματα, από άτομα του παρελθόντος!

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου και διάβασε αναλυτικά την αυριανή πρόβλεψη σου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Κριέ μου, αφού όμως ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου, θυμίζω, είναι πολλές. Αρχίζεις, όπως δείχνει το ωροσκόπιό σου, και κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο, για να τελειώσεις (επιτέλους) με όλα αυτά που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Τοξότη, Κριέ, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει καλύτερα. Και αν δεν έχεις ταίρι, κάποια φλερτ μπορεί να υπόσχονται πολλά παραπάνω απ’ όσα νομίζεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Κριέ μου, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις πάλι αλλαγές, ώστε να την κάνεις αποδοτικότερη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές πάντως και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Παρόλο που ο Ερμής, Ταύρε, είναι ανάδρομος εσύ αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, κι έτσι θα μπορείς να αποδίδεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε μόνο να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για ό,τι προσπαθείς και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να μην είναι ακόμη κοντά στην ολοκλήρωσή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, Ταύρε, με το ταίρι σου και μερικά πράγματα δεν θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, αλλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Μπορεί ο Ερμής (κυβερνήτης σου, Δίδυμε) να είναι ανάδρομος, αλλά εσύ δεν πτοείσαι με το παραμικρό! Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο, σήμερα. Καλύτερα όμως να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει με ήδη υπάρχοντα θέματα, που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς, αλλά σε βεβαιώνω (και μαζί μου τ’ άστρα), ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Δίδυμε. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου ώστε να ισορροπήσεις και μερικά θέματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις να προωθήσεις σχέδια, που έχεις ξεκινήσει στο παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοούνται από τ’ άστρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Από σήμερα, Καρκίνε μου, κοίτα να ρυθμίσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που σε αγχώνουν και να επεξεργαστείς στο νου σου τις ιδανικότερες λύσεις. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από τρίτους. Πάρε μια βαθειά ανάσα. Άλλη μία. Ωραία, αυτό εννοούσα, ευχαριστώ. Οι πλανήτες επίσης δείχνουν και ξεκαθαρίσματα παλιών καταστάσεων, που μέχρι τώρα μπορεί μεν να βίωνες σε στασιμότητα, αλλά στην πορεία, να ξέρεις, ότι θα βρεθούν οι καλύτερες επιλογές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου, Καρκίνε, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πραγματικά γερές. Για να τις ενισχύσεις ακόμη παραπάνω, καλό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, μην αγχώνεσαι, σε βεβαιώνω ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, Καρκίνε, αλλά και τα σχέδια που έχεις στον επαγγελματικό τομέα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Λέων μου, θα πετύχεις σημαντικά πράγματα σε θέματα που διαχρονικά καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά ζητήματα, θα μπορέσεις να έχεις τις καλύτερες επιλογές. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις. Απόφυγε όμως να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, καθώς θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, Λέων μου, με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να νευριάσεις, διότι δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα εργασίας, Λέων, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το συναίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και μείνε μακριά χρηματικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Πολλά πράγματα, Παρθένε, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Εισέρχεσαι σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα (και) από την θετική τους πλευρά και δε θα απαισιοδοξείς (διαρκώς) πλέον. Κάνε προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να έχετε, ώστε να γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα εργασίας, Παρθένε, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα (κι εννοώ παραπάνω από τα προβλεπόμενα). Φρόντισε να ακολουθήσεις κάποιο πλάνο εξόδων, καθώς ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, Ζυγέ μου, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις (ομιλώ και ως προπονητής σου). Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνεις αρκετές καταχρήσεις (εκείνη την ώρα είναι ωραία, αλλά μετά έρχεται ο «λογαριασμός», ξέρω τι σου λέω).

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου, Ζυγέ, φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία! Στα οικονομικά, μπορείς μεν να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις σήμερα νέες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο καινούργιος τρόπος σκέψης σου, Σκορπιέ, σε οδηγεί σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στη ζωή σου. Από σήμερα και στο εξής θα συνειδητοποιείς τι σε ενοχλεί και αυτόματα, χωρίς πολύ σκέψη, θα το διώχνεις από την ζωή σου. Προχώρα με τον τρόπο που ξέρεις και η επιτυχία θα είναι δική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, Σκορπιέ, να περάσεις μαζί με το σύντροφό σου όμορφα και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι το μέλλον σου επιφυλάσσει πολλές και καλές εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Σκορπιέ, και οι αποδόσεις που καρπώνεσαι μπορούν να ξεπεράσουν δύσκολες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές όμως για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολλές. Πρέπει όμως με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Μπορείς, ευτυχώς, και διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και τα άστρα δείχνουν, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, Τοξότη, είναι η καλύτερη περίοδος για τη σχέση σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις όποια κατάσταση μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα. Σε σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου, φευ, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς σωστά, λοιπόν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Από σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να κινηθείς με πιο δυναμικό τρόπο. Σε πολλές καταστάσεις, που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα καθώς σε δέσμευε η συναισθηματικότητά σου, θα κάνεις επιτέλους πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει βέβαια, μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα περάσεις όμορφα σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για κάθε τι που σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι μετά θα έχεις καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι ισχυρές, Αιγόκερε. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου (δε θέλω να ξέρω περισσότερα).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αχ, Υδροχόε, αχ, αχ, αχ. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές. Μην ξεχνάς όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, αφού μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα πάντως θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα, που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι, σκέψου και θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα βλέπεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς (τι μπορείς, επιβάλλεται) να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Ιχθύ μου, ενώ θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει όμως να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Δεν πρέπει να ταράζεσαι – ό,τι και αν γίνει –καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις (που θέλεις) να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο, Ιχθύ μου, που είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη, ο ερωτισμός σου φτάνει στα ύψη και θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η εποχή αυτή προσφέρεται για πολύ καλές καταστάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα, Ιχθύ μου, που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς σου τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και ξεκινάς να νιώθεις καλύτερα. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, καθώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις (κι όταν το καταλάβεις, άσε).

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook