Τι κατέθεσαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί στο δικαστήριο – Το σκεπτικό του Τούρκου εισαγγελέα

τι-κατέθεσαν-οι-δυο-έλληνες-στρατιωτι-715303

Το τουρκικό δικαστήριο απέρριψε την Τρίτη για άλλη μία φορά το αίτημα αποφυλάκισης των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Ο Άγγελος Μητρετώδης, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ανέφερε στο δικαστήριο: «Δεν είχα την πρόθεση να διαπράξω κάποιο έγκλημα». Στο ίδιο κλίμα ήταν και η κατάθεση του Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος είπε: «Επαναλαμβάνω την ίδια κατάθεση. Δεν έχω να σημειώσω κάτι. Δεν υπήρχε πρόθεση για διάπραξη κάποιου αδικήματος».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος εισαγγελέας ανέφερε ότι υπάρχει «ισχυρή υποψία του εγκλήματος της εισόδου τους σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη» έθεσε το θέμα «της μη μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία, καθώς και το ότι είναι πολίτες μιας ξένης χώρας» και είπε ότι «υπάρχουν βάσιμες υποψίες διαφυγής τους».

Ο Τούρκος εισαγγελέας υποστήριξε ότι «λόγω του γεγονότος ότι το κατώτατο όριο της ποινής που προβλέπεται για το συγκεκριμένο έγκλημα είναι τουλάχιστον δυο έτη, στην παρούσα φάση κρίνεται σκόπιμη η συνέχιση της κράτησής τους».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook