Τι κάνουν το πρωί οι άνθρωποι σε 8 πόλεις του πλανήτη;

τι-κάνουν-το-πρωί-οι-άνθρωποι-σε-8-πόλει-150783

kinitoΑπό το Λονδίνο μέχρι τη Μόσχα και από το Μουμπάι μέχρι το Παρίσι, η ζωή για τους ανθρώπους κάθε πρωί είναι διαφορετική. Οι Λονδρέζοι δηλώνουν σε ποσοστό 59% ότι θα επιθυμούσαν να ξεκινούν την μέρα τους κάνοντας σεξ, αλλά τελικά μόνο το 8% πραγματοποιεί την επιθυμία του, ενώ το 14% δηλώνει ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα προσεύχεται.

Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, όχι μόνο «δεν κοιμούνται ποτέ», αλλά παίρνουν τα smartphones και τα tablets για να δουλέψουν ακόμα και όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα, ενώ οι Σουηδοί που την δεκαετία του ’70 δήλωναν απελευθερωμένοι, φαίνεται ότι σήμερα μοιάζουν πολύ με τους Νεοϋρκέζους και το ρίχνουν στη δουλειά, αφήνοντας το πάθος για πρωινό σεξ στους θερμόαιμους κατοίκους του Μουμπάι, που δηλώνουν σε ποσοστό 63% χαρούμενοι και ήρεμοι το πρωί, επειδή κάνουν σεξ!

Στον αντίποδα, Παριζιάνοι και Μοσχοβίτες, δηλώνουν στρεσσαρισμένοι το πρωί, με τις Μοσχοβίτισσες να τονίζουν σε ποσοστό 40% ότι αισθάνονται ανασφάλεια για την εμφάνισή τους το πρωί, ενώ το 71% από αυτές θεωρούν το πρωινό μακιγιάζ απολύτως απαραίτητο.

Οι κάτοικοι της Σαγκάης δηλώνουν μάλλον ψυχροί το πρωι με τους συντρόφους τους, αφού μόλις ο ένας στους τέσσερις παραδέχεται ότι έχει «στενές προσωπικές επαφές» στην αρχή της ημέρας με το ταίρι του.

Όσο για τους Βερολινέζους, θεωρούν τους εαυτούς τους βραδινούς τύπους σε ποσοστό 42% και είναι πολύ πιο χαλαροί από όσο δείχνουν, με μόνο το 13% από αυτούς να αισθάνονται νευρικοί το πρωί, όταν φεύγουν από το σπίτι.

Η έρευνα που έκανε ο σουηδικός κολοσσός ΙΚΕΑ, σε Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα, Σαγκάη, Βερολίνο,Νέα Υόρκη, Μουμπάι και Στοκχόλμη για τις πρωινές συνήθειες των ανθρώπων, έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων σε κάθε πόλη, ηλικίας από 18 έως 60 ετών.

Πηγή: protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook