Τι άλλαξε στο Νοσοκομείο Χανίων;

τι-άλλαξε-στο-νοσοκομείο-χανίων-368371

Μία επίσκεψη στο Νοσοκομείο δεν είναι σχεδόν ποτέ ευχάριστη και οι όποιες αλλαγές έστω και στο περιβάλλον μπορούν –έστω και για λίγο- να φτιάξουν  την διάθεση και να κάνουν την εκεί παραμονή πιο «ανθρώπινη».

Αυτό συνέβη σε μία πρόσφατη επίσκεψή μας στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώσαμε ότι ο μέχρι πρότινος απρόσωπος και σχεδόν καταθλιπτικός χώρος του κυλικείου κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε!

Ήταν η αλλαγή στον φωτισμό; Τα νέα τραπεζοκαθίσματα; Τα πιο ευχάριστα χρώματα; Το θέμα είναι ότι ο χώρος ομόρφυνε και μετατράπηκε σε ένα αξιοπρεπές καθιστικό στο οποίο μπορείς να περάσεις λίγο από τον χρόνο που πρέπει – εξ ανάγκης – να περάσεις.everest_nosokomeio1Μεταμορφωμένος και ο χώρος του κυλικείου, καθώς τη θέση του έχει πάρει ένα μοντέρνο κατάστημα Everest, ανοικτό κάθε μέρα από τις 5.30 ως τις 23.30, με υπαλλήλους οι οποίοι παρά το φόρτο εργασίας διατηρούν το πλατύ χαμόγελό τους και με ουρές… ανύπαρκτες.

Τέλος οι ουρές στο ταμείο μέχρι να εξυπηρετηθείς. Πλέον κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου καθώς υπάρχουν δύο ταμεία, και ένα ακόμα έξτρα ταμείο για τους εργαζομένους στο νοσοκομείο για να μην καθυστερούν και οι ίδιοι από τα πόστα τους. Οι εργαζόμενοι έχουν, εξάλλου, και άλλους λόγους να είναι χαρούμενοι, καθώς μπορεί να γίνει διανομή των προϊόντων στον χώρο που βρίσκονται, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι τιμές έμειναν ακριβώς οι ίδιες, παρόλο που έγινε αύξηση στον φόρο του καφέ.everest_nosokomeio2Εκτός από τον μυρωδάτο καφέ και την ποικιλία σνακ, στο χώρο λειτουργεί και ένα τμήμα «μίνι μάρκετ» με προϊόντα από τα SYNKA που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ασθενών αλλά και των επισκεπτών.

Η παρουσία μόνο τοπικών προϊόντων καταγράφεται επίσης στα θετικά (νερό Σαμαριά, γιαούρτι Σελλιά, αναψυκτικά Γεράνι) ενώ αν πας για επίσκεψη, θα βρεις σίγουρα να επιλέξεις κάποιο γλυκό από μία πολύ μεγάλη ποικιλία,  για να μην εμφανιστείς με… άδεια χέρια
everest_nosokomeio3

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook