Τιμώρησε το γιο της, βάζοντάς τον να γονατίσει γυμνός στο δρόμο

τιμώρησε-το-γιο-της-βάζοντάς-τον-να-γον-224774

ImageHandler (1)Ένα δεκάχρονο παιδί, γυμνό και γονατισμένο στο δρόμο, μέσα στη νύχτα. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε για να τιμωρήσει το παιδί της μια μητέρα στην Κίνα. Ποιο ήταν το «λάθος» του μικρού; Έμπλεξε σε καυγά με το 8χρονο γειτονόπουλό του. 

Η 27χρονη Κούι Ταν εξοργίστηκε με το γιο της όταν την ενημέρωσε η μητέρα του άλλου παιδιού. Επί τόπου, άρπαξε το παιδί, το έσυρε έξω στο δρόμο και το ξεγύμνωσε, ενώ το ανάγκαζε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη.
 
Ένας περαστικός είδε το αγόρι να κλαίει ενώ ξεπάγιαζε και παρενέβη: «Τη ρώτησα τι κάνει και μου απάντησε να κοιώ τη δουλειά μου», λέει στη βρετανική Mirror και συμπληρώνει πως «το αγόρι την παρακαλούσε να σταματήσει, αλλά εκείνη του έσκισε τελικά τα ρούχα». 
 
Μετά από δέκα λεπτά τον άφησε να ντυθεί, αλλά ήδη είχε φτάσει η αστυνομία. «Ηταν στο σπίτι των φίλων μας και δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί έτσι. Σας εγγυώμαι ότι δεν θα ξαναχτυπήσει κανέναν ξανά. Αυτή είναι η σκληρή αγάπη» είπε η μητέρα στους αστυνομικούς, που αρκέστηκαν σε μια προφορική επίπληξη.  

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook