Της έκανε πρόταση γάμου μεθυσμένος και δεν θυμάται τι του απάντησε | Η αγγελία που έγινε viral

της-έκανε-πρόταση-γάμου-μεθυσμένος-κα-438236

«Ναι ή όχι;» διερωτάται ένας Γερμανός που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του σε δημόσιο χώρο, αλλά δεν… θυμάται την απάντησή της καθώς ήταν μεθυσμένος. Έτσι, αποφάσισε να βάλει αγγελία ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για την απάντηση της καλής του.

Ο άνδρας από το Münster της Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία συνειδητοποίησε… ξαφνικά πως η κοπέλα του ήταν ο έρωτας της ζωής του και αποφάσισε αυθόρμητα να της κάνει πρόταση γάμου.

Ωστόσο, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορεί να θυμηθεί αν η αγαπημένη του απάντησε θετικά ή αρνητικά, ενώ η ίδια αρνείται να του πει.

Έτσι, ο ερωτευμένος άνδρας αποφάσισε να βάλει μία αγγελία σε εφημερίδα σε αναζήτηση αυτοπτών μαρτύρων που μπορούν να του πουν τι συνέβη. Η φωτογραφία από την αγγελία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ec5d65f008aaddf90b293995d6e392db«Σε αναζήτηση μαρτύρων. Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στις 4.30 π.μ. στις 24 Σεπτεμβρίου στην Friedrich-Ebert Str / Annennstr. Λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, δεν μπορώ να θυμηθώ την απάντησή της κι αυτή δεν μου λέει. Ποιος είδε την πρόταση γάμου και μπορεί να μου δώσει μερικά στοιχεία;»

Κάποιος ανέβασε στο twitter την αγγελία και αμέσως αναπαράχθηκε περισσότερες από 350 φορές.

Παραμένει ωστόσο άγνωστο προς το παρόν, αν τελικά τον βοήθησε κάποιος…

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook