Την Τρίτη οι συναντήσεις Μητσοτάκη με Καραμανλή και Σαμαρά

την-τρίτη-οι-συναντήσεις-μητσοτάκη-με-319939

Συνάντηση θα έχει αύριο, Τρίτη, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στις 12.30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια μέρα στις 13:30 υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του νέου προέδρου της ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά.

Οι δύο συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή.

Τις επαφές με τους πρώην προέδρους του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης ενέταξε στις άμεσες προτεραιότητες του, όπως και τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εντός της εβδομάδας. Δεδομένου ότι στους στόχους είναι η ΝΔ να καλύψει το έδαφος και να ασκήσει δυναμικά το ρόλο της ως Αξιωματική Αντιπολίτευση εν αναμονή μάλιστα κρισιμότητων νομοσχεδίων, επείγει άλλωστε, και ο ορισμός κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται δε και η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του νέου προέδρου της ΝΔ και του πρωθυπουργού. Πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο αναμένεται να είναι φυσικά το Ασφαλιστικό. Ο κ. Μητσοτάκης έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών κάτι που το Μαξίμου θεωρεί μείζονος σημασίας, σημειώνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθούν οι μειώσεις στις βασικές συντάξεις.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook