Την ακολούθησε σε όλο τον κόσμο και τελικά… στην εκκλησία | Photos

την-ακολούθησε-σε-όλο-τον-κόσμο-και-τελ-257443

8983DF60131C627CA2B81B271C54ABEAΜε τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες στις οποίες η σύντροφός του Natalie Zakharova τον κρατά από το χέρι και τον οδηγεί στις τέσσερις άκρες του ορίζοντα ο Ρώσος φωτογράφος Μurad Osmann κατέκτησε εκατομμύρια followers στο Instagram. Ταξίδεψαν στο Χόλιγουντ, στο Μπαλί, στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και σε πολλά άλλα μέρη και παντού έβγαζαν την ίδια φωτογραφία με τον Osmann να κρατά το χέρι της Zakharova βλέποντας την πλάτη της.

Τώρα το ζευγάρι ξεκινά άλλο ένα ταξίδι μαζί, αυτή τη φορά στη ζωή, καθώς στις τελευταίες φωτογραφίες τους ποζάρουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

«#followmeto στο γάμο με την αγάπη μου @yourleo. Υποσχέθηκα να σου κρατώ το χέρι και να σου λέω πως σε αγαπώ κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μας», έγραψε συνοδεύοντας τη γαμήλια φωτογραφία.

Το πρότζεκτ ξεκίνησε το 2011 στο ταξίδι του ζευγαριού στη Βαρκελώνη, όταν η Zakharova άρπαξε το χέρι του Osmann για να τον τραβήξει να προχωρήσουν και να σταματήσει να βγάζει φωτογραφίες. Εκείνος φωτογράφισε τη στιγμή- κι έτσι άρχισαν όλα.

Δείτε τις φωτογραφίες

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook