Τζολί και Πιτ αγόρασαν βίλα 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σμύρνη

Η νέα περιουσία του ζευγαριού στεγάζεται σε 10 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, έχει επτά υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, μία πισίνα και ένα γυμναστήριο.

«Δίπλα στη θάλασσα» δεν είναι μόνο ο τίτλος της νέας ταινίας του χολιγουντιανού ζευγαριού αφού η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ λέγεται ότι απέκτησαν τη δίκη τους βίλα στη δυτική Τουρκία.

Η Oya Paktaş, μία Τουρκάλα εκπρόσωπος ιταλικού μεσιτικού γραφείου, δήλωσε ότι το ζευγάρι απέκτησε μια βίλα, έναντι 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή, μια ήσυχη παραθαλάσσια πόλη στη δυτική πόλη της Σμύρνης που είναι γνωστή για τα οινοποιεία της και τη βιολογική γεωργία.

Η Paktas μάλιστα αποκάλυψε πως το δημοφιλές ζευγάρι σκοπεύει να περάσει εκεί το επόμενο καλοκαίρι του και εξήγησε ακόμη πως «δεν ήρθαν εδώ αλλά είδαν φωτογραφίες από την περιοχή στο διαδίκτυο. Τους άρεσαν και έπειτα ήρθε εδώ ο ατζέντης τους για τον διακανονισμό», είπε.

Η νέα περιουσία του ζευγαριού στεγάζεται σε 10 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, έχει επτά υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, μία πισίνα και ένα γυμναστήριο.

Αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο σπίτι που έχουν οι Πιτ και Τζολί μιας και έχουν ακόμη μία βίλα στη νότια Γαλλία η οποία κοστίζει 60 εκατομμύρια ευρώ και λέγεται ακόμη ότι αναζητούν μία ανάλογη κατοικία στο Λονδίνο.

Η Jolie επισκέπτεται συχνά την Τουρκία αφού ως πρέσβειρα του ΟΗΕ πηγαίνει συχνά σε προσφυγικούς καταυλισμούς.

Η τελευταία της επίσκεψη ήταν τον Ιούνιο, στην Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων κατά τη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε πρόσφυγες στη νοτιοανατολική επαρχία Μαρντίν.

Τον περασμένο Αύγουστο, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ζευγάρι έβγαλε προς πώληση το σπίτι του στη Νέα Ορλεάνη έναντι 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: Protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ