«Τα ‘σπασε» η Ελένη Μενεγάκη στον Κιάμο | Σπάνια έξοδος με τον Ματέο | Photos

τα-σπασε-η-ελένη-μενεγάκη-στον-κιάμ-302432

Σπάνια επιλέγει να κάνει κάποια βραδινή έξοδο η Ελένη Μενεγάκη. Ο λόγος που συνήθως την κάνει να αφήσει τη ζεστασιά του σπιτιού της και την αγκαλιά τον παιδιών της είναι κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Ακόμα και τότε όμως, το ξενύχτι της έχει περιορισμένη διάρκεια.

Από τις σπάνιες φορές που την είδαμε φέτος να ξενυχτάει ήταν το party γενεθλίων της. Είχε όμως κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της. Ακριβώς όπως και το βράδυ του Σαββάτου που επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η Ελένη απόλαυσε το πρόγραμμα του Πάνου Κιάμου και της Αγγελικής Ηλιάδη στο Club 22. Φυσικά, συνοδευόταν από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Ματέο Παντζόπουλο. Μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο αδερφός της παρουσιάστριας του Alpha, Θοδωρής Μισόκαλος.

Tο ξενύχτι συμπεριλάμβανε και τους συνεργάτες της από την εκπομπή.

Ο Πάνος Κιάμος τους καλοσώρισε και από το μικρόφωνο

Η Ελένη χόρεψε και τραγούδησε τις επιτυχίες της Αγγελικής Ηλιάδη

Αυτή η βραδινή έξοδος της Ελένης ήταν και ένας τρόπος να ανταποδώσουν την επίσκεψη του Πάνου Κιάμου στο πλατό της εκπομπής.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας και τους έδωσε μία πρώτη γεύση από το πρόγραμμα που κάνει στο γνωστό στέκι στο κέντρο της πόλης.

Το ζευγάρι ήταν όλο το βράδυ αχώριστο, όπως είναι άλλωστε πάντα μετά τον ερχομό της κόρης του

Η τηλεοπτική συνάντηση, μετά από χρόνια, έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στην Ελένη και χαρακτήρισε την παρουσία του στο πλατό ως «δώρο γενεθλίων» αφού στήθηκε ένα μικρό… party με τις επιτυχίες του!

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook