Τα είπε με τον πρόεδρο της Football League ο Τσάλος

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουντσάκο, είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτης Τσάλος.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Football League στην Αθήνα και το περιεχόμενο συζήτησης των δυο ανδρών, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, είχε να κάνει με την κατηγορία, τα φετινά προβλεπόμενα έσοδα αλλά και το Δ.Σ. που θα γίνει την Παρασκευή, στο οποίο ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα είναι «παρών» και μάλιστα θα δηλώσει υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου.

«Ευχαριστώ τον κ. Λεουντσάκο για τη συνάντηση και την ενημέρωση. Η προσπάθεια του στη Football League, είναι σημαντική.

Για μας είναι θετικό, ότι θα περιμένουμε φέτος από τη Football League ένα ποσό από έσοδα περίπου 100 χιλ. ευρώ, τα οποία θα μας βοηθήσουν στον προγραμματισμό μας.

Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλες τις διεργασίες της Football League και σαν ΟΦΗ θα παίξουμε δυναμικό ρόλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς το όνομα του ΟΦΗ, το επιβάλλει.

Θα πάμε μαζί με τον πρόεδρο της Football League στη συνάντηση με τον Υπουργό, για σημαντικές διεκδικήσεις της Football League» ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ofi1925.gr για τη συνάντηση με τον Λεωνίδα Λεουντσάκο, ο Φώτης Τσάλος.

Στη φωτογραφία ο Φώτης Τσάλος με τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουντσάκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠήγαινε στην αρραβωνιαστικιά του και κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του
Επόμενο άρθροΈσπρωχαν και ούρλιαζαν για μία selfie με Τσανγκ, Βασάλο και Μάριο | Photos + Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ