Τα διαρκείας του ΟΦΗ

Εισιτήρια διαρκείας για όλα τα βαλάντια ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και αφορούν στην αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει για την κρητική ομάδα και την βρίσκει στη Football League.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ανακοινώθηκαν από την κρητική ΠΑΕ και ξεκινούν από 80 ευρώ για τις θύρες των οργανωμένων (4-5) και φτάνουν μέχρι τα 400 ευρώ για τα δερμάτινα καθίσματα στη θύρα 9. Οι τιμές στη θύρα 1 είναι 80 ευρώ, στις θύρες 2-3 είναι 200 ευρώ, στη θύρα 8 200 ευρώ, ενώ στη θύρα 7 250 ευρώ.

Η φετινή καινοτομία των εισιτηρίων διαρκείας όπως ανακοινώθηκε, αφορά στις εκπτωτικές παροχές που θα έχουν οι κάτοχοι, καθώς οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν έρθει σε συμφωνία με αρκετές επιχειρήσεις του Ηρακλείου, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΦΗ τα εισιτήρια διαρκείας θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τις επόμενες μέρες και προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν δωρεάν όλα τα επίσημα ή φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ, αλλά και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι παρακάτω:

Θύρες 1,4,5: 80€

Θύρες 2,3:200€

Θύρα 7: 250€

Θύρα 8: 200€

Θύρα 9:300€

Θύρα 9 δερμάτινα: 400€

«Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια»

Ο Γιάννης Βάβουλας εκ μέρους των μετόχων του ΟΦΗ, που έχει αναλάβει το θέμα της διακίνησης των εισιτηρίων διαρκείας ανέφερε ότι «προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, με βάση τις οικονομικές συνθήκες της εποχής. Πιστεύω ότι υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για όλα τα βαλάντια. Καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθειά μας. Φέτος οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ, θα τυγχάνουν σημαντικές εκπτώσεις από επιχειρήσεις του Ηρακλείου, τις οποίες θα ευχαριστήσουμε συνολικά για αυτήν τους την προσφορά και συμμετοχή στην προσπάθεια μας».

Ο Μιχάλης Μυλωνάκης, ο οποίος επίσης έχει ασχοληθεί με το ζήτημα αυτό, εκ μέρους των μετόχων του ΟΦΗ, πρόσθεσε ότι «προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τις τιμές με βάση τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς. Θέλουμε τους φιλάθλους του ΟΦΗ κοντά μας για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Μαζεύουν καπάκια για να πάρει 4χρονος το πρώτο του αναπηρικό αμαξίδιο
Επόμενο άρθροΧανιά | Μια Porsche στα επείγοντα του νοσοκομείου | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ