Τα απρόοπτα και τα παραλειπόμενα των εκλογών

τα-απρόοπτα-και-τα-παραλειπόμενα-των-ε-287426

Η εκλογική διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη από τις 7.00 το πρωί και φυσικά ούτε φέτος δεν έλειψαν τα απρόοπτα και τα ευτράπελα.

Ένα από αυτά συνέβη στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό σχολείο Χαλέπας όπου ψήφισε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Ο κ. Θεοδωράκης αναγκάστηκε να μπει δυο φορές στο παραβάν καθώς την πρώτη δεν του έδωσαν ψηφοδέλτιο του Ποταμιού (δείτε εδώ)

Λερωμένο ψηφοδέλτιο στη Φώφη Γεννηματά

fwfi-1212Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,. Ωστόσο και η κυρία Γεννηματά είχε μία ατυχία.

Αφού πήρε τα ψηφοδέλτια και μπήκε στο παραβάν μαζί με τα δύο παιδιά της, βγήκε έξω και ζήτησε ένα άλλο ψηφοδέλτιο, καθώς αυτό που πήρε ήταν λερωμένο…

Με κλειδαρά άνοιξε κάλπη εκλογικός αντιπρόσωπος

kalp-kleidΣε εκλογικό τμήμα στη Νέα Σμύρνη ένας δικαστικός αντιπρόσωπος παρέλαβε την κάλπη με λουκέτο.

Ετσι, κάλεσε κλειδαρά για να το βγάλει και να τοποθετήσει δικό του.

Με τις καμπάνες να χτυπούν ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Καραμανλής

karamanl91822Ο πρώην πρωθυπουργός άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 310ο εκλογικό τμήμα στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης. Έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 08.00 το πρωί και τον υποδέχτηκαν φίλοι και συνεργάτες.

Ο κύριος Καραμανλής χαμογελαστός προχώρησε στα ενδότερα, μπήκε στο παραβάν και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. Την ώρα εκείνη χτυπούσαν οι καμπάνες της εκκλησίας που βρίσκεται κοντά στο εκλογικό κέντρο, με τους παρευρισκόμενους να χαμογελούν και να κάνουν λόγο για καλό οιωνό.

Μόνο ο Παυλόπουλος με γραβάτα

Με χαλαρή διάθεση και κάζουαλ ντύσιμο προσήλθαν στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί. Σχεδόν κανείς δεν επέλεξε να φορέσει γραβάτα, εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

2369429protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook