Τα ίδια καμώματα στο Νοσοκομείο Χανίων: Μπάτε σκύλοι, αλέστε-κυριολεκτικά! | Photo

τα-ίδια-καμώματα-στο-νοσοκομείο-χανίω-710863

Στο ίδιο έργο, θεατές…

Τι και αν προηγούμενα δημοσιεύματα του zarpanews.gr, παρακίνησαν τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων να μεριμνήσει για το θέμα των αδέσποτων ζώων στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος, τι κι αν έγιναν πρωτοβουλίες και δράσεις σε συνεργασία του Νοσοκομείου με τον Δήμο Χανίων για εξάλειψη του φαινομένου, φαίνεται πως τίποτα από όλα αυτά δεν διόρθωσαν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με φωτογραφία-καταγγελία αναγνώστριας του zarpanews.gr, το ζήτημα δεν έχει λυθεί, καθώς η πρόσφατη φωτογραφία από τα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) στο Νοσοκομείο, αντικατοπτρίζει την εξόφθαλμη πραγματικότητα: Τα σκυλιά εξακολουθούν να «κόβουν» βόλτες στο εσωτερικό του κτιρίου.

Η ανυπόφορη κατάσταση είναι πλέον προφανές ότι χρήζει σοβαρής, άμεσης και καίριας παρέμβασης που θα λύνει το πρόβλημα εδώ και τώρα!

Ας μην χρειαστεί και πάλι να βιώσουμε τα χειρότερα, για να ασχοληθεί κάποιος «κατόπιν εορτής»!

Οι αρμόδιοι ας κάνουν αυτό που πρέπει για να διασφαλίσουν τη δημόσια υγεία στο ίδρυμα που την πρεσβεύει!

zarpanews.gr

One thought on “Τα ίδια καμώματα στο Νοσοκομείο Χανίων: Μπάτε σκύλοι, αλέστε-κυριολεκτικά! | Photo

  1. Όσο θα υπάρχουν συμπολίτες μας που αδιαφορούν για την στείρωση των ζώων τους και αφήνουν όπου βρουν τα νεογέννητα αδέσποτα στο κατόπιν, αυτά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. 7 μικρά σκυλάκια εγκατέλειψε ευαίσθητος συμπολίτης μας πρόσφατα στο νοσοκομείο. Ας υπάρξει λοιπόν κατάλληλη φύλαξη και 24ωρη, ωστε να μην μπορεί να εισέρχεται ο καθένας με οποιοδήποτε σκοπό…γιατί μέχρι να γίνουμε άνθρωποι υπεύθυνοι οι Χανιώτες θα πάρει καιρό…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook