Τατσόπουλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γατόνι

τατσόπουλος-ο-αλέξης-τσίπρας-είναι-γα-217431

tatsopoulos-petros-siriza-708Γατόνι αποκάλεσε τον πρωθυπουργό ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφερόμενος στις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους υποστηρίζοντας πως εξελίξεις των διαπραγματεύσεων, καθώς όπως είπε έστειλε στην Ευρώπη τους ρεαλιστές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο κανάλι Ε με τη Φαίη Μαυραγάνη ο κ.Τατσόπουλος τόνισε πως ο κ.Τσίπρας δεν ήθελε να φανεί πως θα κάνει την κωλοτούμπα την επομένη των εκλογών, αλλά πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση ώστε να μην τη μετατρέψει από χαρά σε σοκ. Τόνισε βέβαια πως θα συνέβαιναν πολύ σοβαρά πράγματα αν δεν είχε επέλθει αυτή η συμφωνία.

Ο Βαρουφάκης αν συμβεί «ατύχημα» θα πάει στο Τέξας

Πάντως αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη είπε πως ο υπουργός Οικονομικών είναι ένας σταρ που όμως έχει επίγνωση ότι μπορεί να τον «πετάξουν έξω». Διευκρίνισε πάντως πως ακόμα παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό της Δευτέρας για το σχέδιο των μεταρρυθμίσεων που θα καταθέσει η κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως αν συμβεί «ατύχημα» ο κ.Βαρουφάκης θα πάει στο Τέξας.

Ο γάμος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ημερομηνία λήξης

Για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο συγγραφέας είπε πως πρόκειται για ένα γάμο με ημερομηνία λήξης και πρόσθεσε πως ο φιλοευρωπαϊκός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να ενωθεί με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Παράλληλα ανέφερε πως αυτό που βλέπουμε σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ είναι η συντηρητική πλευρά του κόμματος και όχι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στο Πάνο Καμμένο είπε «ο Πάνος Καμμένος ήταν κορδωμένος σαν «Διάνος» δίπλα στον Τσίπρα στη συνάντηση με την COSCO στο λιμάνι του Πειραιά»

Αν είχα μείνει στο ΣΥΡΙΖΑ θα καθάριζα σκάλες στην Κουμουνδούρου

Μιλώντας για την απόφαση του να φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ είπε «αν είχε μείνει θα είχα βγάλει έρπη ζωστήρα… και πρόσθεσε πως μετά τις εκλογές θα καθάριζε σκάλες στην Κουμουνδούρου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook