«Τέχνη και Κρίση»: Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

τέχνη-και-κρίση-έκθεση-σύγχρονης-τέ-219846

HatzidakisΟ Δήμος Πλατανιά, η Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης – Παράρτημα Χανίων, παρουσιάζουν την έκθεση σύγχρονης τέχνης «Τέχνη και Κρίση».

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στις εγκαταστάσεις του νέου κτηρίου της ΟΑΚ, από καλλιτέχνες φωτογράφους της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης -Παράρτημα Χανίων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γεωργίου Μπαλαδάκη

MpaladakisΣυμμετέχουν οι καλλιτέχνες φωτογράφοι :

Αντωνακάκη Κική, Βογιατζή Μάγδα, Γαλανάκη Αθηνά, Γονάκη Κυριακή, Γράμψα Ερατώ, Διγενάκης Μανώλης, Μανατάκη Ελεντίνα, Σταματάκη Μαρία, Μπαλαδάκης Γιώργος ,Μπασιάς Νίκος, Χαραλαμπάκης Μανώλης, Χατζηδάκης Μανώλης.

Κλείνοντας τα 50 χρόνια η ΕΦΕ Κρήτης και σε συνεργασία με τα μέλη της στα Χανιά προχώρησε τον χειμώνα του 2014, στην δημιουργία του τμήματος Χανίων με σκοπό την εκμάθηση προώθηση και προβολή της φωτογραφίας. Ξεκίνησε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στα μυστικά της λήψης αλλά και της επεξεργασίας της φωτογραφίας προβολές και παρουσιάσεις Ελλήνων και Ξένων Διεθνών φωτογράφων, εκδρομές και work shop.

MpasiasΕγκαίνια: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 στις 11:00π.μ. στην Οθόδοξη Ακαδημία Κρήτης – Κολυμπάρι

Διάρκεια Έκθεσης: 1 –  31 Μαρτίου 2015

Ανοικτά: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:00

Σάββατο 9:00 – 13:00

Είσοδος Ελεύθερη

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook