Σ’ αυτό το χλιδάτο ξενοδοχείο έμεινε στο Βερολίνο ο Τσίπρας | Photos

σ-αυτό-το-χλιδάτο-ξενοδοχείο-έμεινε-σ-228490

domatio_xenodoxeioΣτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Ledra marriott που βρίσκεται στην πλατεία Potsdamer θα μείνει ο Eλληνας πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Βερολίνο, για την επίσημη συνάντησή του με την Αγκελα Μέρκελ.

Στην ιστοσελίδα booking.com η τιμή του για μία διανυκτέρευση ανέρχεται σε 187 ευρώ για δύο άτομα σε απλό δωμάτιο ενώ η τιμή για σουίτα είναι πάνω από 335 ευρώ η βραδιά.

Όπως γράφει το booking αυτό το ξενοδοχείο στο Βερολίνο απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και 100μ. από το πάρκο Tiergarten. Προσφέρει κομψά δωμάτια, 24ωρο γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα.
Τα ευρύχωρα, κλιματιζόμενα δωμάτια του Berlin Marriott Hotel διαθέτουν έπιπλα από μαόνι, δορυφορική τηλεόραση και θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή. Προσφέρονται μπουρνούζια και παντόφλες και παρέχεται 24ωρη υπηρεσία δωματίου.
Το Midtown Grill του Berlin Marriott σερβίρει αμερικανικές σπεσιαλιτέ και διαθέτει ανοιχτή κουζίνα και καλοκαιρινή βεράντα. Το Lobby Lounge και το Catwalk Bar προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από σνακ, ποτά, καθώς και κοκτέιλ.
Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Potsdamer Platz είναι 200μ. μακριά και παρέχει συνδέσεις μέσω της κεντρικής γραμμής U2 του Βερολίνου. Το τουριστικό γραφείο βοηθά τους επισκέπτες να οργανώσουν την επίσκεψή τους.
Η περιοχή Mitte είναι υπέροχη επιλογή για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται για: Κλασική μουσική, Παραδοσιακό Φαγητό και Παραλιακός δρόμος περιπάτου. Οι επισκέπτες που μένουν σε αυτή την περιοχή θα βρουν επίσης υπέροχα εστιατόρια και μπαρ σε μικρή απόσταση.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook