Σύλληψη 37χρονου για παιδική πορνογραφία

Ένας 37χρονος συνελήφθη σε νησί του Ιονίου για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο παγκόσμιας επιχείρησης για την πάταξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατάφερε να ταυτοποιήσει ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας, που κατείχαν και προόριζαν για διαμοιρασμό αντίστοιχο υλικό.

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από τη διαδικτυακή έρευνα που επακολούθησε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συλληφθέντα.

Σε έρευνα που έγινε την Παρασκευή και από τον επιτόπιο έλεγχο στην οικία του 37χρονου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ στη κατοχή του βρέθηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, λόγος για τον οποίο και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος και κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

Πηγή: altsantiri.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ πιο εύκολος τρόπος για να μειώσετε το αλάτι
Επόμενο άρθροΟ 74χρονος που γύρισε στο σπίτι του δύο μήνες μετά την κηδεία του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ