Σύζυγος και πεθερός τον πήραν στο κυνήγι για το ρoζ DVD της πρώην

σύζυγος-και-πεθερός-τον-πήραν-στο-κυνή-410030

Η γυναίκα έκανε το λάθος να επιτρέψει στον σύντροφό της να “τραβήξει” με το κινητό του κάποιες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις…

Όταν χώρισαν εκείνος θέλησε να την εκδικηθεί. Όταν έμαθε πως έχει βρει νέο σύντροφο και μάλιστα πρόκειται να παντρευτούν μετέτρεψε το ροζ υλικό σε dvd και το άφησε … δώρο στο αυτοκίνητο όχι μόνο του μέλλοντα συζύγου της, αλλά και σε αυτό του μέλλοντα πεθερού της!

Η γυναίκα είχε ενημερώσει όμως τον μέλλοντα σύζυγό της για το βίντεο, αλλά και για τις απειλές από τον πρώην και έτσι όταν είδε το DVD όχι απλά δεν στράφηκε εναντίον της αλλά μαζί με τον πατέρα του άρχισαν να καταδιώκουν τον πρώην θέλοντας να τον σκοτώσουν!

Ευτυχώς για τον εκβιασμό είχε ενημερωθεί και η αστυνομία που κατάφερε να βρει πρώτη τον άνδρα και έτσι να τον γλιτώσει απ’ τη μανία των άλλων δύο…

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο περιστατικό.

Μια γυναίκα που έκανε το λάθος να αναπτύξει “σχέση” μέσω internet με έναν άνδρα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας όταν εκείνος έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες της στον σύζυγό της.

Τα περιστατικά είναι πολλά, η “μόδα” με τα ροζ βίντεο έχει γίνει επικίνδυνη καθώς είτε πέφτουν σε λάθος χέρια, είτε χρησιμοποιούνται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές για εκβιασμό όταν η σχέση τελειώνει.

Έτσι, σύμφωνα με το bloko, μετά από αίτημα που εγκρίθηκε από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, οι φάκελοι με τις σχετικές υποθέσεις (με καλυμμένα τα στοιχεία θυμάτων και θυτών) έχουν δοθεί σε ειδική ομάδα εργασίας του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, ώστε να μελετηθούν, ν’ αναλυθούν και να συνταχθεί μελέτη με διαπιστώσεις και κυρίως με κατευθυντήριες οδηγίες προς διωκτικές αρχές και πολίτες.

newsit.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook