Συνελήφθη ο 24χρονος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο | Τι λέει η αστυνομία για τη φονική ενέδρα

συνελήφθη-ο-24χρονος-για-τη-δολοφονία-το-709102

Ένας 24χρονος από το Ρέθυμνο συνελήφθη για την δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου, χθες το μεσημέρι, στο Αμάρι. Ακόμα, οι Αρχές αναζητούν έναν 25χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση. Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Αστυνομία αποδίδει το συμβάν σε προσωπικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος ενώ θυμίζουμε πως από χθες τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για «βεντέτα» καθώς το θύμα πριν από εννέα χρόνια, φέρεται να είχε σκοτώσει τον παππού του δράστη.

ΕΔΩ: Βλέπουν “βεντέτα” πίσω από την δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, 24χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη χθες (01.07.2018) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, που διαπράχθηκε σε βάρος 63χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (01.07.2018) το μεσημέρι, ο 24χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με πιστόλι σε βάρος του 63χρονου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, συνελήφθη ο 24χρονος, ενώ αναζητείται ακόμα ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, ο οποίος εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook