Συναντήσεις της δημοτικής αρχής των Χανίων με τοπικά και δημοτικά συμβούλια

συναντήσεις-της-δημοτικής-αρχής-των-χ-191777

vamvoukas 1Σειρά συναντήσεων με τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητες Ακρωτηρίου, Θερίσου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμειών, Ν. Κυδωνίας και Σούδας, είχε η δημοτική αρχή των Χανίων, στο πλαίσιο της εκπόνησης του νέου πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου (2014-2019).

vamvoukas 2Στις συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, συμμετείχαν επίσης αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι αλλά και υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι έχουν αναλάβει τον συντονισμό και τη σύνταξη του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Στις συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν εκτενείς συζητήσεις, υπεβλήθησαν προτάσεις και κατεγράφησαν τα προβλήματα και οι ανάγκες των περιαστικών περιοχών.

vamvoukas 3“Στόχος των συναντήσεων ήταν να εκφραστούν και να καταγραφούν τα πραγματικά προβλήματα και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το στρατηγικό όραμα του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία”, τονίζει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι η εκπόνηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος βασίζεται στον θεσμικό διάλογο, τη δημοκρατική συμμετοχή, τη συνεννόηση και τη συνεργασία με το σύνολο των φορέων του τόπου μας.

vamvoukas 4Σημειώνεται ότι σχετική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα και με τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων, ενώ την Τρίτη 16/12/2014, στις 18:30, διοργανώνεται στο Κ.Α.Μ. ημερίδα με θέμα: «Στρατηγικός Σχεδιασμός – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Χανίων, 2014 – 2019, στη φάση εκπόνησης, μια δημοκρατική πρόκληση για διάλογο και συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της».

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook