Συνήγορος Τσοχατζόπουλου: Ο Ακης είναι τελειωμένος – Τα προβλήματα υγείας του δεν αντιμετωπίζονται στη φυλακή

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί τού τοποθέτησαν βηματοδότη.

Λόγω της επέμβασης αλλά και της γενικότερα επιβαρυμένης υγείας του, ο πρώην υπουργός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών «Άγιος Παύλος».

O δικηγόρος του, Γιάννης Παγορόπουλος, περιέγραψε στο iefimerida.gr την κατάστασή του. «Ο Άκης είναι τελειωμένος, δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματά του μέσα σε μια φυλακή». Παράλληλα, είπε πως πρόκειται να υποβάλει αίτημα ώστε να μην επιστρέψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις φυλακές Χαλκίδας.

«Μετά την επέμβαση για τον βηματοδότη η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή. Θα αιτηθώ να παραμείνει στον Κορυδαλλό ώστε να νοσηλεύεται στον “Άγιο Παύλο” και να είναι κοντά σε μεγάλο νοσοκομείο για να μεταφερθεί άμεσα σε περίπτωση υποτροπής», τονίζει ο ποινικολόγος.

Υπενθυμίζεται πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέστρεψε στη φυλακή τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την οποία καταδικάστηκε -σε δεύτερο βαθμό- σε κάθειρξη 19 ετών για τις μίζες στα εξοπλιστικά. Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στον πρώην υπουργό και μείωσαν την πρωτόδικη ποινή του μόνο κατά έναν χρόνο, από τα 20 στα 19 χρόνια.

iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ