Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στο σεμινάριο Επικοινωνιακής Πολιτικής της Interreg Europe

συμμετοχή-της-περιφέρειας-κρήτης-στο-543116

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στις εργασίες του σεμιναρίου επικοινωνίας με τίτλο: “Sharing solutions for better regional policy”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «BRANDTOUR» (Building Regional Actions for New Developments in Tourism), με στόχο την ανάπτυξη περιφερειακών δράσεων για τη στήριξη του τουρισμού μέσω της προώθησης της καινοτομίας στην προσφορά του τουριστικού προϊόντος και στην παροχή καλύτερων μέσων πολιτικής για την ανάπτυξη βιώσιμου τουρισμού, για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος ως συνοδευτική, αναγκαία δράση για υψηλά ποιοτικά τουριστικά προϊόντα-υπηρεσίες.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάστηκαν μέθοδοι προσέγγισης και προώθησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στους εν δυνάμει εμπλεκόμενους-ενδιαφερόμενους φορείς, μέσω των σύγχρονων διαύλων επικοινωνίας, όπως είναι οι ιστότοποι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κά.

Το σεμινάριο επικοινωνίας πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε η κα Βασιλική Μαδούλκα, Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης. Κεντρική συνιστώσα του συγκεκριμένου εγχειρήματος αποτελεί η ανάπτυξη εμπιστοσύνης μεταξύ εμπλεκόμενων φορέων και κοινωνικού ιστού, που θα ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχικότητα στο κάθε ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «BRANDTOUR» θα υλοποιηθεί και στην Κρήτη από ομάδα εργασίας με στελέχη των Τμημάτων Τουρισμού και άλλων υπηρεσιών και συντονίζεται από την Δρ. Ε. Χατζηγιάννη Προϊσταμένη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook