Συγκλονιστικό βίντεο από το Νεπάλ: Κτίριο καταρρέει πάνω σε πολίτες

συγκλονιστικό-βίντεο-από-το-νεπάλ-κτί-243473

nepalΕνώ οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια στο Νεπάλ εξανεμίζονται, με τα θύματα να φτάνουν ήδη τα 5.489 και τους τραυματίες τους 8.000, άλλο ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον φονικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ είδε το «φως»της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο YouTube την Πέμπτη, καταγράφεται η στιγμή του σεισμού, στην πρωτεύουσα της χώρας, Κατμαντού.

Οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος, που κατέγραψαν το χτύπημα του Εγκέλαδου, αρχίζουν να κουνιούνται, τα αυτοκίνητα να τρέμουν και ξαφνικά, ένα κτίριο φαίνεται να γκρεμίζεται σε ένα αυτοκινητόδρομο, καταπλακώνοντας πανικόβλητους πολίτες που προσπαθούν να σωθούν.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον ΟΗΕ, οκτώ από τα 28 εκατομμύρια των κατοίκων της χώρας έχουν πληγεί από την καταστροφή, την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη εκατοντάδων ανθρώπων. Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο με 33 ξένους η τύχη των οποίων αγνοείται, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 15 Ισραηλινοί, πέντε Καναδοί, τρεις πολίτες του Μπανγκλαντές και τρεις Γάλλοι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook