Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του πολύνεκρου: Διασώστες έκρυβαν τη νεκρή Μαίρη για να μην τη δει η αδερφή της

συγκλονίζουν-οι-λεπτομέρειες-του-πολ-661080

Μνήμες, αλλά και άγνωστες πτυχές από το θλιβερό πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα «ξύπνησαν» στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής», με τους διασώστες να θυμούνται ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την Κρήτη.

Οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας με θύματα την μάνα με την κόρη της από την Τήλο, αλλά και το νεαρό από την Χερσόνησο αποκάλυψαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ Κρήτης στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πολύνεκρο στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας συγκλόνισε με τις άγνωστες πτυχές της τραγωδίας, αλλά και την προσπάθεια των διασωστών να κρύψουν από την τραυματισμένη Χριστίνα τη μακαβρια θέα της νεκρής μητέρας αλλά και της αδελφής της, Μαίρης.

Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τα δραματικά λεπτά της τραγωδίας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Ζεάκη, η 15χρονη Χριστίνα είχε «εστιάσει» το βλέμμα της στο μπροστινό κάθισμα όπου βρισκόταν η νεκρή αδελφή της, με μία διασώστρια να έχει μπει «μπροστά», ώστε να κρύψει τη θλιβερή αυτή εικόνα.

«Ξύπνησαν « μνήμες από άλλη μία οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη

Επίσης η Μάγδα Ζεάκη αναφέρθηκε σε μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία που είχε συγκλονίσει την Κρήτη, όταν έπειτα από μία σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στο Φόδελε, σκοτώθηκαν οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού, με το ΕΚΑΒ να δίνει μάχη για να απεγκλωβίσει το κορίτσι από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με το κορίτσι να είναι σε κατάσταση σοκ.

Εκεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΚΑΒ, δεν αποκλείεται το κορίτσι να είχε αντιληφθεί το μέγεθος της τραγωδίας, με το πλήρωμα να αναλαμβάνει παράλληλα και το δύσκολο έργο του ψυχολόγου.

Όπως τόνισαν οι καλεσμένοι στην «Ώρα Αιχμής» είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους διασώστες και τους γιατρούς να προσπαθήσουν να προστατεύσουν τους τραυματίες, ώστε να μη δουν νεκρά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε στο βίντεο τις συγκλονιστικές περιγραφές των διασωστών:

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook