Συγκινητική η ανταπόκριση των Χανιωτών στους πυρόπληκτους | Σταματάει τη συγκέντρωση ειδών το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο

συγκινητική-η-ανταπόκριση-των-χανιωτ-718287

Για ακόμη μια φορά τα Χανιά αποδεικνύουν πως όπου υπάρχει ανάγκη, η αλληλεγγύη με κάθε μέσο είναι το πολυτιμότερο αγαθό τη κοινωνίας. Έτσι και στους πυρόπληκτους της Αττικής, οι Χανιώτες έδειξαν τη συμπόνοια τους και την έμπρακτη συνεισφορά τους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, μετά τη γνωστοποίηση ότι το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων συγκεντρώνει τα απαραίτητα για να τα αποστείλει στους πληγέντες, Χανιώτες κάθε ηλικίας έσπευσαν να συνδράμουν και να βοηθήσουν μάλιστα και στο πακετάρισμα των ειδών, καταφέρνοντας μόνο εχτές Τρίτη να στείλουν πάνω από 20 κούτες με πράγματα, ενώ σήμερα θα στείλουν και τις τελευταίες με όσα έχουν συγκεντρωθεί, ενώ η μεταφορά στις πληγείσες περιοχές γίνεται δωρεάν με πρωτοβουλία των ΕΛΤΑ..

Ωστόσο, όπως είπε ο υπεύθυνος του ΚΙΦΑΧ Μανώλης Φραγκάκης στην πρωινή εκπομπή του Super Fm, η συγκέντρωση ειδών σταματάει προς το παρόν καθώς ενημερώθηκαν από την Αθήνα ότι βρίσκονται σε επάρκεια στα συγκεντρωμένα είδη λόγω της μεγάλης κινητοποίησης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε μελλοντική ανάγκη το ΚΙΦΑΧ θα είναι έτοιμο και πάλι να κινητοποιήσει τον κόσμο και να συνδράμει.

Ακούστε τι είπε ο υπεύθυνος του ΚΙΦΑΧ Μανώλης Φραγκάκης στην πρωινή εκπομπή του Super Fm:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook