Στον Δήμο Χανίων, δεν γνωρίζει η… «αριστερά» τι ποιεί η Δεξιά

στον-δήμο-χανίων-δεν-γνωρίζει-η-αρισ-739187

Την ώρα που ο Δήμαρχος με τους φακέλους υπό μάλης και την χείρα παρατεταμένη έλιωνε τις σόλες του στους διαδρόμους των Υπουργείων, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, έβριζε διαδικτυακά την Κυβέρνηση, τροφοδοτώντας τα τοπικά ΜΜΕ με θεωρίες περί ξεπουλήματος των Νεωρίων, της Τάφρου και της πόλης ολόκληρης.

Φυσικά αυτά γίνονται μόνο στον Δήμο Χανίων και μόνο επί θητείας Τάσου Βάμβουκα και εξηγούν σε μεγάλο βαθμό τη συνολικότερη εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει αυτή η πόλη σε όλα τα επίπεδα…

Το ξεκούρδιστο βιολί του Δήμου Χανίων

Ως γνωστόν, ο γενικός γραμματέας αποτελεί προσωπική επιλογή του εκάστοτε Δημάρχου και αμείβεται αδρά γιατί τα καθήκοντά του είναι πολλά και σοβαρά. Είναι το «πρώτο βιολί» του Δήμου, ο άνθρωπος που στέκει μισό βήμα πίσω από τον Δήμαρχο και συντονίζει τα πάντα -υποτίθεται- διοικητικό έργο, υπηρεσίες και αντιδημάρχους.

Όταν ο γραμματέας όμως παίζει σε δικό του ρυθμό, μετατρέποντας από την πρώτη στιγμή τον Δήμο σε προεκλογικό του γραφείο και δεν διστάζει μάλιστα να εμφανιστεί δίπλα σε αρχηγό κόμματος την ώρα που δηλώνει ανοιχτά ότι στηρίζει αντίπαλο υποψήφιο δήμαρχο… τότε είναι προφανές πως το βιολί είναι ξεκούρδιστο.

«Φαντάζομαι πως ήταν τυχαίο γεγονός και όχι προσχεδιασμένο» είπε πάντως ο Δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, μιλώντας το πρωί στον SUPER FM και τον Δημήτρη Παππά.

Όσο για τα χθεσινά, όταν ρωτήθηκε αν είχε ενημερωθεί πως την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα Υπουργεία για ζητήματα του Δήμου, ο Γενικός θα σήκωνε θέμα «υποθήκευσης» ολόκληρης της πόλης, απάντησε:

«Όχι δεν είχα κάποια ενημέρωση, ήμουν στην Αθήνα και έτρεχα από Υπουργείο σε Υπουργείο για θέματα της πόλης, οπότε ενημερώθηκα κι εγώ από το διαδίκτυο. Ο  γ.γ. αναπαρήγαγε δημοσιεύματα από τον αθηναϊκό τύπο. Πήρα όμως μέλη της Κυβέρνησης και έμαθα ότι αυτό δεν ισχύει. Γενικά νομίζω ότι σε αυτά δεν πρέπει να βιαζόμαστε και όχι να κάνουμε δηλώσεις χωρίς να γνωρίζουμε. Νομίζω ότι ο Γενικός βιάστηκε σε αυτήν την περίπτωση».

Και οι αντιδήμαρχοι… το βιολί τους

Την ανάρτηση του γενικού, αναπαρήγαγε μεταξύ άλλων και ο αντιδήμαρχος Αντώνης Βαρδάκης σχολιάζοντας μάλιστα πως είναι «ντροπή που συναινούν σε αυτό το αίσχος» εκφράζοντας προφανώς την προσωπική του άποψη όπως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει…

Όταν όμως μέσα σε μια παράταξη δεν υπάρχουν κοινές θέσεις και πολιτική άποψη για καίρια ζητήματα των δημοτών, όπως συμβαίνει στην παράταξη Βάμβουκα, πώς είναι δυνατόν να διεκδικήσει, να σχεδιάσει και να παράγει έργο;

Όπως έχουμε διαπιστώσει εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν είναι.

Αντιδήμαρχοι εκτός ρυθμού και ένας Δήμαρχος που παριστάνει το μαέστρο σε μια κακόφωνη και ξεκούρδιστη δημοτική Αρχή που αν ήταν ορχήστρα, είναι βέβαιο πως δεν θα έκοβε ούτε ένα εισιτήριο.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Στον Δήμο Χανίων, δεν γνωρίζει η… «αριστερά» τι ποιεί η Δεξιά

  1. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΑΜΒΟΥΚΑ «ΣΤΗΘΗΚΕ» ΑΠΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ-ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ).
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΟΣ, ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟ-ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΘΡΟΥΛΙΣΕ…
    Υ.Γ.: ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ) ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΑΣΟΣ «ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
    Υ.Γ.: ΛΕΤΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΒΑΜΒΟΥΚΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ;;;
    A, ΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook