Στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό η ομάδα του Ηροδότου

Αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηροδότου δέχτηκε στο γραφείο του στη Λότζια, το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Από πλευράς Ηροδότου στη συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέλιος Σωκιανός, τα μέλη της διοίκησης, Μιχάλης Γεωργιάδης, Δημήτρης Γιαουρτάς, Μανώλης Λημναίος, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Λάμπρος Κεφαλούκος, Βασίλης Μπάμπης, Δημήτρης Κοιλιάρας, Κώστας Προβυδάκης, Νίκος Μπερνιδάκης, Τίμος Λουτριώτης, Κώστας Γαρεφαλάκης και Τάσος Τσουμάγκας, ενώ από πλευράς Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραντινός και Κώστας Βαρδαβάς.

Ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη τους παίκτες και τη διοίκηση του Ηροδότου για τις φετινές επιτυχίες τους (κατάκτηση πρωταθλήματος Α΄ΕΠΣΗ και άνοδος στη Γ’ Εθνική, κατάκτηση κυπέλλου ΕΠΣΗ και κατάκτηση Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος), εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας: «Σημαντικότερο ακόμη και από την κατάκτηση τροπαίων, θεωρώ το γεγονός ότι, ειδικά φέτος, ο Ηρόδοτος επέδειξε πολύ καλή συμπεριφορά τόσο εντός των αγωνιστικών χώρων, όσο και στις κερκίδες. Με αυτόν τον τρόπο εκπροσώπησε και τη Νέα Αλικαρνασσό και το Ηράκλειο επάξια αγωνιστικά αλλά και σε επίπεδο ήθους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηροδότου συμπλήρωσε: «Θέλουμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας τον Δήμο Ηρακλείου για την έμπρακτη στήριξή του αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά, διότι το ενδιαφέρον του για την ομάδα και τον κοινωνικό της ρόλο σε ολόκληρη την περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, υπήρξε από την πρώτη στιγμή ουσιαστικό και αληθινό. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με θετικά αποτελέσματα και για τον Ηρόδοτο και για το Ηράκλειο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ